Αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα: Συνελήφθησαν δύο Κούρδοι από την ΑντιτρομοκρατικήΟι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα (14/11) το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευέλπιδων


Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, συνέλαβαν δύο Κούρδους καθώς για τον έναν από αυτούς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση εναντίον του ενώ για τον άλλο διαπιστώθηκε η συμμετοχή σου σε παλιά υπόθεση με μεταφορά οπλισμού.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα (14/11) το πρωί στα δικαστήρια της Σχολής Ευέλπιδων συνοδευόμενοι από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής.

Όσον αφορά τον άνδρα που συνελήφθη για την υπόθεση της Χίου πριν από δέκα χρόνια εναντίον του προέκυψαν σημαντικά στοιχεία τα οποία υποδείκνυαν τη συμμετοχή του.

Το 2013 στο νησί του Βορείου Αιγαίου είχε εντοπιστεί ένα φουσκωτό που φέρεται να άνηκε σε μέλη της οργάνωσης “DHKP-C” κι σκόπευαν να μεταφέρουν όπλα στην Τουρκία.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση τα περασμένα χρόνια έχουν σημειωθεί κι άλλες συλλήψεις, ενώ όσον αφορά τώρα τον άλλο Κούρδο, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής του πέρασαν χειροπέδες καθώς εναντίον του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.