Συνελήφθη ο «επιδειξίας με τον φακό» – Οι επιθέσεις του Αιγύπτιου με το όνομα Μουσταφά.Πολλές γυναίκες έχουν δεχθεί επίθεση από τον 55χρονο με το όνομα Μουσταφά

Έστηνε την νύχτα καρτέρι σε σκοτεινά σημεία στον Κολωνό και στην συνἐχεια εμφανίζονταν μπροστά σε ανυποψίαστες γυναίκες δείχνοντας με φακό τα γεννητικά του όργανα. Ο λόγος για τον 55χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ έπειτα από δύο καταγγελίες.

Δύο νεαρές γυναίκες είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους όταν δέχθηκαν επίθεση από τον αποκαλούμενο «επιδειξία με τον φακό» και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μετά την σύλληψη του 55χρονου αλλοδαπού, έγινε γωστό πως η δράση του είχε επεκταθεί σε ολόκληρη την περιοχή του Κολωνού με πλείστες επιθέσεις.

Το χρονικό
Τα ξημερώματα της Πέμπτης δύο αδερφές, 29 και 25 ετών, περπατούσαν στην οδό Δυρραχίου. Αίφνης πετάχτηκε μπροστά τους ένας άνδρας και κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του επιδεικνύοντας το μόριό του.

Όπως κατέθεσαν οι γυναίκες στους αστυνομικούς, στο χέρι του κρατούσε έναν φακό, φώτιζε τα γεννητικά του όργανα και μιλούσε αραβικά. Υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, την ώρα που και άλλες γυναίκες έχουν δεχθεί επίθεση από τον 55χρονο Αιγύπτιο με το όνομα Μουσταφά.

Πηγή newsbreak.gr