Τουρκία: Από τη μία προτείνει λύση «Δύο κρατών» για την Κύπρο, από την άλλη φτιάχνει βάση με οπλισμένα drones!Τη στιγμή που η Τουρκία προτείνει τη λύση των «Δυο κρατών» στην Κύπρο, την ίδια στιγμή βρίσκει δικαιολογίες ώστε να ενισχύσει την αμυντική ικανότητα της τουρκοκυπριακής πλευράς στα Κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ «Ξέρουμε καλά πως στα νότια οι ελληνοκύπριοι διαθέτουν βάσεις της Μεγάλης Βρετανίας, των ΗΠΑ και της Ελλάδας. Έτσι στο βόρειο τμήμα του νησιού θα δημιουργηθεί η πρώτη βάση μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην περιοχή Γκετσίτκαλε στο “μωρό πατρίδα”. 

Εκεί εγκρίθηκε η βάση αυτή. Το κοινοβούλιο της “ΤΔΒΚ” ενέκρινε την απόφαση αυτή. Έτσι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούν να επέμβουν οπουδήποτε κι αν αυτό θα συμβαίνει, εντός 3 λεπτών», ανέφερε στο προκλητικό ρεπορτάζ του το δίκτυο Haber Global.

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ η Τουρκοκύπριοι, με «ισχυρές πλάτες» από την Τουρκία δημιουργούν μια ένα πολεμική απειλή προς την Κύπρο και την Ελλάδα γενικότερα, με το πρόσχημα ότι το κάνουν για να μην επιτεθούν οι ελληνικές δυνάμεις προς αυτούς!

Ακόμη μια επιθετική τακτική από την Κυβέρνηση Ερντογάν στην Ελλάδα, ελάχιστο διάστημα μετά την επίσκεψή του στην χώρα μας όπου μίλησε για καλή γειτονία… Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του SKAΙ