Ισραηλινή Αεροπορία: Θα αποκτήσει 25 F-15EX Eagle II και θα αναβαθμίσει τα 25 F-15I Raam στο ίδιο επίπεδοΤο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «CNN» αποκάλυψε ότι η αμερικανική κυβέρνηση ετοιμάζει να ενημερώσει το Κογκρέσο για την πώληση στο Ισραήλ 25 νέων μαχητικών αεροσκαφών F-15EX Eagle II (F-15IA Raam II σε ισραηλινή υπηρεσία) και την αναβάθμιση ισάριθμων εν υπηρεσία F-15I Raam στο ίδιο επίπεδο. 

Το δυνητικό κόστος του προγράμματος, μαζί με την υποστήριξη, την εκπαίδευση και τα όπλα ανέρχεται στα $ 18 δισεκατομμύρια. Το πρόγραμμα ενεργοποιήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος του Ισραήλ, τον Ιανουάριο του 2023. 

Από τη στιγμή της υπογραφής της σύμβασης το σύνολο των 50 αεροσκαφών θα έχουν παραδοθεί στο Ισραήλ εντός πενταετίας. Το F-15EX Eagle II είναι εξέλιξη του F-15E Strike Eagle και είναι η τελευταία και ικανότερη έκδοση της οικογένειας αεροσκαφών F-15, με νέο  προηγμένο ραντάρ, νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου και αυξημένες ικανότητες στις επιχειρήσεις αέρος-αέρος και αέρος-εδάφους. Τα F-15IA θα ενσωματώνουν και ισραηλινής προέλευσης υποσυστήματα.