Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση – Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείοΣτο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος κατέληξε ένας αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση δυο ατόμων στο κέντρο της Αθήνας.

Ήταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι χθες όταν ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στον πεζόδρομο που υπάρχει στην οδό Μαιζώνος, στην Ομόνοια.

Ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας, διαμαρτυρήθηκε χωρίς να φαντάζεται όμως τι θα ακολουθούσε.

Οι δύο επιβάτες, Ρομά, κατέβηκαν από το όχημα και ήρθαν στα χέρια με τον 52χρονο αστυνομικό που προσπαθούσε να γλιτώσει από τα χτυπήματα των «νταήδων».

Επισημαίνεται πως ο αστυνομικός έχει χάσει το ένα μάτι του τα προηγούμενα χρόνια και γι αυτό υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμωνα.

Τελικά, περαστικοί που ήταν μάρτυρες του επεισοδίου, κάλεσαν την αστυνομία που πήγε στο σημείο και συνέλαβε τον έναν από τους δύο δράστες.

Όσο για τον αστυνομικό, λόγω των χτυπημάτων που έχει δεχτεί σε διάφορα σημεία του σώματος του, παραμένει στο νοσοκομείο και είναι άγνωστο πότε θα επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του να δώσει κατάθεση στους συναδέλφους του για το περιστατικό.

 Πηγή lawandorder.gr