Ευχάριστα νέα για τους ΑΣΣΥ θα ενταχθούν και αυτοί στον ΕΥΔΟΞΟΠέραν των ΑΣΕΙ και οι ΑΣΣΥ στον ΕΥΔΟΞΟ. Άμεσα τα αντανακλαστικά του ΥΦΕΘΑ στην πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ

Αγαπητοί/ες Συνάδελφοι, 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των φορέων στην Βουλή, η ΠΟΜΕΝΣ όπως διαπιστώσατε έθεσε ζητήματα επί των άρθρων του συγκεκριμένου νομοσχεδίου καθώς και για θέματα που μας αφορούν, αλλά για την ώρα, δεν αναφέρονται στο εν λόγω νομοσχέδιο.

Στο πλαίσιο αυτό μέσα στην τοποθέτηση του Προέδρου μας Δημήτρη Ρώτα, εκτός των άλλων, τέθηκε η πρόταση να ενταχθούν και οι συνάδελφοι ΑΣΣΥ στον ΕΥΔΟΞΟ, όπως είχε προβλεφθεί στο υπάρχον νομοσχέδιο, μόνο για τους ΑΣΕΙ.

Άμεσα τα αντανακλαστικά του ΥΦΕΘΑ κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος αφουγκράστηκε το δίκαιο του αιτήματος για το καλό των συναδέλφων μας ΑΣΣΥ και με άμεση δημόσια τοποθέτηση του, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ότι υιοθετεί την δίκαιη πρόταση της ΠΟΜΕΝΣ και θα την εντάξει στο υπόψιν νομοσχέδιο, ώστε και οι απόφοιτοι των ΑΣΣΥ να συμμετέχουν στο ίδιο πρόγραμμα όπως και οι συνάδελφοι μας απόφοιτοι ΑΣΕΙ

Μια ακόμα απόδειξη ότι οι προτάσεις της ΠΟΜΕΝΣ, ακούγονται πάντα και εφαρμόζονται.

Εν αναμονή και των άλλων προτάσεων της Ομοσπονδίας μας που χρήζουν αξιολόγησης και ψήφισης για τους θεσμούς ΑΣΣΥ, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία