Τουρκία: Μεγάλη ανησυχία – Προετοιμάζει ο Ερντογάν τους πολίτες για νέα μέτρα;Πολύ μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί στην Τουρκία με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς το λαό.

Όπως μεταφέρει ο Μανώλης Κωστίδης, που είναι ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπουλη, ο Τούρκος πρόεδρος έχει αρχίσει τα πολύ ανησυχητικά μηνύματα.

Την ώρα που η Τουρκία προσπαθεί να αναπτυχθεί εξοπλιστικά για να… χτυπήσει της Ελλάδα, την ίδια στιγμή ο ίδιος μιλάει για μικρό φυσικό πλούτο της χώρας του.

«Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα με απεριόριστο πετρέλαιο, χρυσό και φυσικό αέριο και διαμάντια όπως έχουν οι άλλοι. Εμείς είμαστε μια χώρα ένα έθνος που επιβιώνει με παραγωγή, δουλεύοντας σκληρά και κοπιάζοντας. Έτσι στεκόμαστε όρθιοι.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε με τον πιο παραγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο. Την εξοικονόμηση των πόρων στο δημόσιο δεν μπορούμε να το δούμε μόνο ως μέτρο μείωσης των εξόδων», ανέφερε.

Τουρκία: Προετοιμάζει τον κόσμο ο Ερντογάν;
Έτσι μετά από αυτές τις δηλώσεις, πολλές είναι οι φήμες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και αναφέρουν ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προετοιμάζει τους πολίτες.

Η κατάσταση στη χώρα είναι ήδη πολύ δύσκολη, με τον κόσμο να πεινάει, ενώ οι αυξήσεις δίνουν και παίρνουν πραγματικά ακόμα και στο ψωμί.

Οι δηλώσεις αυτές, σύμφωνα με αναλυτές είναι προάγγελος νέων και πιο σκληρών μέτρων, κάτι που φαίνεται ότι πλέον δεν μπορεί να ανεχτεί ο κόσμος.

Γι’ αυτό άλλωστε και τα ποσοστά του κόμματος του Τούρκου προέδρου έχουν αρχίσει να παίρνουν την κατιούσα.