Ακούν οι φιλότουρκοι στην Ελλάδα; Κούρδος αναλυτής προειδοποιεί: Οι Κεμαλιστές θέλουν να συντρίψουν Ελλάδα Κύπρο και ΑρμενίαΣτην Τουρκία υπάρχουν είτε ισλαμιστές είτε φασίστες Κεμαλιστές, έχουν κοινό στόχο να πολεμούν το ΝΑΤΟ εκ των έσω αλλά και την δύση

Ο Κούρδος ειδικός αναλυτής Ντίλιμαν Αμπντουλκαντέρ (Diliman Abdulkader), επικεφαλής του προγραμμάτος The Kurdistan Project στο Endowment for Middle East Truth (EMET), γενημμένος στο Κιρκούκ του ιρακινού Κουρδιστάν, προειδοποιεί την Ελλάδα, την ΕΕ και τις ΗΠΑ, για τα ψεύτικά τα λόγια τα μεγάλα που ξεστομίζουν Τούρκοι ακαδημαικοί και δημοσιογράφοι, μόνο και μόνο για να κρατήσουν την Τουρκία στην δύση, με στόχο να εκμεταλευθούν το σύστημα εξουσίας για να περάσουν τα τουρκικά συμφέροντα.

Στόχος της τουρκικής παρουσίας στις δομές εξουσίας στην Δύση ( ΕΕ-ΝΑΤΟ-G-20 κά) αλλά και στην Ανατολή ( BRICS), είναι η σαφέστατη προώθηση των τουρκικών συμφερόντων παντού, και η διάβρωση αυτών των δομών εξουσίας στο μέλλον, προς το συμφέρον του συμβουλίου Τουρκόφωνων κρατών, στο οποίο κουμάντο θα κάνει η Τουρκία φυσικά.

Τι αναφέρει ο Κούρδος ειδικός:   
"Να γνωρίζετε τους ύπουλους Τούρκους ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους, που οδηγούν (δήθεν) το τρένο κατά του Ερντογάν για να ξεγελάσουν τους Δυτικούς που δεν γνωρίζουν τα αληθινά γεγονότα για την Τουρκία.

Έχουμε αναγνωρίσει μια τάση τον τελευταίο καιρό σε άρθρα για την Τουρκία με παρόμοια θέματα, τα οποία υποστηρίζουν την περαιτέρω εμπλοκή της Δύσης με την Τουρκία.

Οι Τούρκοι προσπαθούν απεγνωσμένα να πουλήσουν σημεία συζήτησης  όπως «Η ΕΕ χρειάζεται την Τουρκία» και «Η Δύση χρειάζεται την Τουρκία» και αυτό γίνεται από Τούρκους ακαδημαϊκούς με τη φήμη τους να είναι κατά του Ερντογάν όταν στην πραγματικότητα είναι Τούρκοι εθνικιστές/Κεμαλιστές, λάτρεις του Μουσταφά Κεμάλ.

Γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Τουρκία είναι σε αυτές τις δυτικές συμμαχίες όπως η ΕΕ, είναι σχεδόν αδύνατο να εκδιωχθεί.

Το ΝΑΤΟ  για παράδειγμα είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Παρά τις μαζικές παραβιάσεις από την Τουρκία, το ΝΑΤΟ δεν έχει βρει έναν μηχανισμό για να εκδιώξει αυτόν τον αποκαλούμενο «σύμμαχο».

Το ίδιο θέλουν στην Τουρκία και για την ΕΕ.

Μόλις εισέλθει η Τουρκία στην ένωση αυτή, θα κρατήσει όμηρο την πρόοδο και τις συμφωνίες της ΕΕ, για να τηρήσουν οι Βρυξέλλες τις τουρκικές απαιτήσεις .

Έτσι  έκανε η Τουρκία με το ΝΑΤΟ, με Σουηδία και Φινλανδία.

Η Τουρκία καταχράται τις δυτικές συμμαχίες για να επιβάλει  την δική της επεκτατική ατζέντα, με επιχειρήσεις αρπαγής γης, στρατιωτικές και οικονομικές ευκαιρίες για να συντρίψει κράτη όπως την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αρμενία και μειονότητες όπως οι Κούρδοι.

Μην πέφτετε σε αυτές τις τουρκικές τακτικές εκφοβισμού.

Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα που αφορά τον Ερντογάν, είναι ένα πρόβλημα ολόκληρης της Τουρκίας από το 1923. Η Δύση χρειάζεται λιγότερη εμπλοκή με την Τουρκία και όχι περισσότερη”, καταλήγει ο ίδιος.

Οι δήθεν “ καλοί” Κεμαλιστές και οι απειλές κατά της Ελλάδος
Ευθεία επίθεση στην ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο Πέλαγος απαιτούν εδώ και τώρα, με χρήση του τουρκικού Πολεμικού ναυτικού οι “ καλοί” Κεμαλιστές από τον Ερντογάν, που δέχεται τρομερές πιέσεις λόγω των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι το ΑΚΡ, είναι πλέον δεύτερο κόμμα στην χώρα.  

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος των Κεμαλιστών CHP, Γιανκί Μπαγτζίογλου, απαιτεί από την  κυβέρνηση Ερντογάν,  αποφασιστική πολιτική βούληση, για τουρκική ναυτική κυριαρχία στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), απαίτησε τα εξής:

1. Θα πρέπει να ασκηθεί ολοκληρωτικά όλα τα τουρκικά δικαιώματά  που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο με χρήση του Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας στο Αιγαίο Πέλαγος και την Ανατολική Μεσόγειο χωρίς κανένα περιορισμό.

2. Θα πρέπει να διασφαλιστεί η ελευθερία της ναυσιπλοΐας σε όλες τις συνθήκες, χρησιμοποιώντας το δικαίωμα διέλευσης ακόμα και στο "Στενό DORA" [πιθανόν ομιλεί για  Κάβο Ντόρο] και σε παρόμοιες περιοχές στο Αιγαίο Πέλαγος.

3. Η διακλαδική  Άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα”, η οποία έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα, να πραγματοποιηθεί άμεσα.


4. Ειδικότερα, τα προβλήματα που σχετίζονται με τα ‘Νησιά με Αποστρατικοποιημένο Καθεστώς’ και τα ‘Νησιά των οποίων η Κυριαρχία δεν έχει Παραχωρηθεί με Συμφωνίες’ πρέπει να παραμείνουν στην ημερήσια διάταξη τόσο στον Τύπο όσο και ενώπιον διεθνών οργανισμών.

5. Τα ερευνητικά σκάφη και τα γεωτρύπανα σκάφη πρέπει οπωσδήποτε να δραστηριοποιούνται στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Υποναύαρχος ε.α. Γιανκί Μπαγτζίογλου, είχε ανακινήσει τον Απρίλιο και το θέμα των θαλασσίων πάρκων της Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι πίσω από τις αποφάσεις της Αθήνας στο Αιγαίο κρύβονται ύποπτες πτυχές και αμφισβητώντας τις περιβαλλοντικές ‘ευαισθησίες’ της Ελλάδας.

Οι χειρότεροι και πιο εθνικιστές στην Τουρκία είναι οι Κεμαλιστές, οι οποίοι πλέον φαίνεται ότι έχουν το πάνω χέρι μετά τις δημοτικές εκλογές στην χώρα.

Στόχος όλων αυτών των απόστρατων Στρατηγών, Ναυάρχων, Πτεράρχων και των τουλάχιστον 10 δεξαμενών σκέψης που υπάρχουν, είναι η κατάληψη ελληνικής νήσου και η διχοτόμηση του Αιγαίου.

Δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχουν πολλά ευήκοα ώτα που πιστεύουν τα οθωμανικά παραμύθια για ειρήνη και συμφιλίωση, ενώ στην πραγματικότητα ομιλούμε για παύση και νηνεμία πριν την μεγάλη καταιγίδα.