«Περίεργο» δημοσίευμα θέλει τις ΗΠΑ να στέλνουν μετανάστες σε Ελλάδα και Ιταλία!Δημοσίευμα του CBS κάνει λόγο για μετεγκατάσταση μεταναστών από τη Λατινική Αμερική σε Ελλάδα και Ιταλία - Τι πραγματικά συμβαίνει;

Την ώρα που το μεταναστευτικό στην Ελλάδα χτυπά κόκκινο, το αμερικανικό δίκτυο CBS News έρχεται να ρίξει μια… βόμβα που προκαλεί ερωτηματικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται αμερικανικές κυβερνητικές πηγές, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει εκπονήσει σχέδιο αποθάρρυνσης των μεταναστευτικών ροών από το Μεξικό με προώθησή τους από τη Λατινική Αμερική σε Ιταλία και Ελλάδα!

Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, σκοπός αυτής πρωτοβουλίας είναι «να απομακρυνθούν όσο γίνεται περισσότεροι αλλοδαποί από τις ΗΠΑ»!

Οι πηγές του δικτύου επισημαίνουν ότι οι ρυθμίσεις για την εφαρμογή του μέτρου τελούν υπό επεξεργασία, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Ιταλία θα δεχθούν μετανάστες από την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα, τον Ισημερινό και τη Γουατεμάλα, όπως ήδη κάνουν ο Καναδάς και η Ισπανία.

Παράλληλα, σύμφωνα μία από τις πηγές, φέρεται να είπε ότι η Ιταλία και η Ελλάδα πιθανότατα θα δεχτούν έναν σχετικά μικρό αριθμό μεταναστών, περίπου 500 ή λιγότερους η καθεμία.

Όπως είναι λογικό, δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα αν το ρεπορτάζ ισχύει, κάτι το οποίο θα πρέπει να απαντηθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, αλλά και ποιος είναι ο στόχος πίσω από αυτό.

Όλα αυτά φυσικά τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη ανακοινώσει συμφωνίες με Αίγυπτο, Μπαγκλαντές και Πακιστάν με τις οποίες «λύνει» το δημογραφικό με σύγχρονο δουλεμπόριο και αντικατάσταση πληθυσμού!