Αρχιφύλακας εκτός υπηρεσίας έβγαλε από κοινού με την Άμεση Δράση σύλληψη λαβράκι!
Η Αρχιφύλακας Κ.Θ. πρωινές ώρες περίπου στις 11:30 σήμερα 25/2/2025 στη Νίκαια στην Πλατεία Σπάθα εντόπισε εκτός υπηρεσίας άνδρα πακιστανικής καταγωγής να πουλάει λαθραία τσιγάρα σε θαμώνες καφετέριας όπου τα είχε επιμελώς κρυμμένα σε θάμνους κοντά όπου καθόταν.
Άμεσα η Αρχιφύλακας και χωρίς να χάσει χρόνο ενημέρωσε το κέντρο της άμεσης δράσης και έδινε συνεχή εικόνα από το σημείο.
Το εξαιρετικό πλήρωμα του Α9-1 της Β αλλαγής έσπευσε άμεσα στο σημείο για να ελέγξει το δράστη, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή.
Μετά από πεζή καταδίωξη οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη και εντόπισαν 125 πακέτα λαθραία τσιγάρα!
Συγχαρητήρια τόσο στην παρατηρητικότητα της Αρχιφύλακα όσο και στην άμεση επέμβαση και εξαιρετικό επαγγελματισμό του πληρώματος του Α9-1 της Β αλλαγής!