Άσχημα τα νέα για όσους έχουν iPhone 5s και 6


Οι κάτοχοι iPhone 5s και 6 θα μπορούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους σε iOS 12.4.4, αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που έχουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Όσοι έχουν στην κατοχή τους iPhone 5s μπορούν εδώ και λίγο καιρό να βάλουν το iOS 12.4.4, αλλά φέτος θα ολοκληρώσει πλέον τον κύκλο της ζωής του. Κι αυτό γιατί αυτή είναι και η τελευταία φορά που θα δεχτεί αναβάθμιση λογισμικού. Οπότε, όποιος αποφασίσει να κρατήσει τη συσκευή, θα πρέπει να γνωρίζει πως μελλοντικά θα μπορεί να κάνει μόνο ενημερώσεις ασφαλείας και τίποτα περισσότερο.

Πάντως, η αναβάθμιση λογισμικού σε iPhone 5s, 6 και 6 Plus σε iOS 12.4.4 είναι ήδη διαθέσιμη και έχει μέγεθος μεταξύ 2,74GB και 2,98GB, ανάλογα τη συσκευή. Φυσικά, η Apple συστήνει στους χρήστες να κάνουν άμεσα την ενημέρωση του λογισμικού τους. Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο η Apple λάνσαρε το iOS 13, το οποίο έφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά, ανάμεσά τους το Dark Mode σε όλη την έκταση του λειτουργικού συστήματος.

Τι αλλαγές φέρνει το iOS 13
Το iOS 13 έχει νέα, διαφορετική εμφάνιση και προσφέρει σημαντικές ενημερώσεις στα apps που χρησιμοποιείς κάθε μέρα, νέους τρόπους για την προστασία του απορρήτου σου και βελτιώσεις σε ολόκληρο το σύστημα που κάνουν τη χρήση του iPhone ακόμα ταχύτερη και πιο συναρπαστική.
Η λειτουργία Dark Mode προσφέρει έναν νέο, εντυπωσιακό τρόπο εμφάνισης στο iPhone. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, για να μην κουράζει τα μάτια σου, ενώ έχει ενσωματωθεί απόλυτα ομαλά σε όλο το σύστημα. Επιπλέον, ενεργοποιείται από το Κέντρο Ελέγχου ή ρυθμίζεται εύκολα για να ανάβει αυτόματα το βράδυ.

Μονοχρωματική λήψη σε συνθήκες high key. Πρόσθεσε ένα πανέμορφο μονοχρωματικό εφέ στις φωτογραφίες που τραβάς σε λειτουργία Πορτρέτο.
Έλεγχος Φωτισμού Πορτραίτου. Δημιούργησε την εμφάνιση που θέλεις, αλλάζοντας την ένταση του φωτός στον Φωτισμό Πορτραίτου.

Ολοκαίνουρια καρτέλα Φωτο­γραφίες. Μια νέα, βελτιωμένη προβολή των καλύτερων στιγμών της κάθε ημέρας, του κάθε μήνα και του κάθε έτους.
Επανασχε­διασμένη επεξεργασία. Χάρη στα νέα εργαλεία, μπορείς να ελέγχεις οποιαδήποτε προσαρμογή ή φίλτρο, για να βελτιώνεις κάθε λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σου.
Πανίσχυρη επεξεργασία βίντεο. Τώρα μπορείς να επεξεργαστείς βίντεο σχεδόν με όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιείς και στις φωτογραφίες, όπως περιστροφή, περικοπή και αυτοβελτίωση.

ΠΗΓΗ