Στις ΗΠΑ επικρατεί ΧΑΟΣ: Νεκρός 19χρονος διαδηλωτής από πυρά στο Ντιτρόιτ

Στις ΗΠΑ επικρατεί ΧΑΟΣ: Νεκρός 19χρονος διαδηλωτής από πυρά στο Ντιτρόιτ


Χάος επικρατεί στις ΗΠΑ

Μετά τα σοβαρά επεισόδια στις περισσότερες πολιτείες, μία τραγική είδηση έγινε γνωστή για έναν 19χρονο διαδηλωτή στο Ντιτρόιτ, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από σφαίρα που δέχθηκε. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στις 23:30 τοπική ώρα στην περιοχή Γκρικτάουντ του Ντιτρόιτ, όπου υπήρχε ένταση μεταξύ του συγκεντρωμένου πλήθους και των δυνάμεων της αστυνομίας. 

Όπως φαίνεται, κάποιοι αποφάσισαν να ''ρίξουν'' τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μετά τις επιθέσεις που έκανε κατά twitter-Facebook, ξεκίνησαν οι... ''αυθόρμητες'' επαναστάσεις.

Από το σημείο εκείνο πέρασε ένα SUV, το οποίο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στο πλήθος, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει τραγικό θάνατο, όπως αναφέρουν οι New York Times.

Εν τω μεταξύ αναπτύχθηκε η Εθνοφρουρά για να επιβληθεί η τάξη και επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ της Παρασκευής, από τις 20:00 τοπική ώρα (03:00 το Σάββατο ώρα Ελλάδας) ως τις 06:00 της επομένης, αφού ένα αστυνομικό τμήμα πυρπολήθηκε την προηγούμενη νύχτα και πολλά εμπορικά καταστήματα λεηλατήθηκαν.

ΠΗΓΗ