Θα δοθούν 8 ΗΕΕ στα Στελέχη του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν στον Έβρο




Τις επόμενες ημέρες θα πιστωθούν τα χρήματα στα στελέχη για τις 8 ΗΕΕ που υπέγραψε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης σύμφωνα με το armynow.gr

Μια κίνηση που δείχνει ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρίσκεται δίπλα στα στελέχη και αφουγκράζεται τις ανάγκες τους, δίνοντάς τους την υλική και ηθική ικανοποίηση που περιμένουν, είναι η απόφαση του Α/ΓΕΣ να πληρωθούν 8 ΗΕΕ (Ημέρες Εκτός Έδρας), – περίπου το ποσό των 200 ευρώ – σε κάθε στέλεχος που υπηρέτησε και υπηρετεί στον Έβρο.

Το ποσό αυτό θα λάβει κάθε στέλεχος που είχε υπηρεσία έστω και για λίγες ημέρες στην περιοχή κατά τη διάρκεια της κρίσης.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Armynow.gr τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τις επόμενες ημέρες, καθώς η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από τον Αρχηγό ΓΕΣ και οι σχετικοί κατάλογοι με τα ονόματα των δικαιούχων είναι έτοιμοι.

Παράλληλα ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης έδωσε εντολή να δοθούν στα στελέχη αλλά και στους στρατεύσιμους στην περιοχή του Έβρου κάποιες ημέρες τιμητική άδεια για την προσφορά τους και την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους, που είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη επιτυχία στον Έβρο.

Να σημειωθεί δεκαήμερη τιμητική άδεια έχουν λάβει και οι στρατιώτες που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν μέσα στα στρατόπεδα λόγω της κρίσης με τον κορονοϊό και δεν πήραν καθόλου άδεια. Τα πρώτα γκρουπ στρατεύσιμων έχουν φύγει ήδη με άδεια από τα στρατόπεδα.