Το Soha εξήγησε γιατί το νέο ρωσικό Project Ka-58 θα είναι επαναστατικό

Το Soha εξήγησε γιατί το νέο ρωσικό Project Ka-58 θα είναι επαναστατικό
Giordano Bruno

Τα ξένα ΜΜΕ ανέλυσαν πληροφορίες για το νέο Ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο Ka-58 και κατέληξαν στο συμπέρασμα για  τα πλεονεκτήματά του στον αέρα.

Παρά το γεγονός ότι οι στρατοί πολλών χωρών έχουν αρκετά αξιόλογα παραδείγματα στρατιωτικού εξοπλισμού, οι Ρωσικές εξελίξεις τονίζουν όλο και περισσότερο τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός μοναδικού όπλου.

Σε ένα τέτοιο συμπέρασμα, σύμφωνα με τη μετάφραση της ηλεκτρονικής έκδοσης “PolitRussia”, ήρθε  από  μια ξένη έκδοση του Soha, στην οποία στρατιωτικοί αναλυτές εξήγησαν γιατί το νέο Project του Ρωσικού ελικοπτέρου Ka-58 “Black Ghost” θα είναι επαναστατικό.

Το Soha σημειώνει  ότι αυτή τη στιγμή λίγες πληροφορίες σχετικά με το έργο Ka-58 μπορεί να βρεθούν  στο δημόσιο τομέα, αλλά υπάρχουν αρκετά υψηλής ποιότητας εικόνες της εμφάνισής του. Έτσι, με βάση τα μοντέλα που έχουν ήδη παρουσιαστεί, οι ξένοι εμπειρογνώμονες ήταν σε θέση να συμπεράνουν ότι το “Μαύρο Φάντασμα” θα ξεπεράσει σημαντικά τον προκάτοχό του – το Ka-52 “Alligator” και τελικά να γίνει ένα “επαναστατικό καταδρομικό μάχης”.“Το Μαύρο Φάντασμα είναι ένα επιθετικό ελικόπτερο ικανό να διεξάγει πολεμικές αποστολές σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας”, ανέφεραν οι ξένοι αναλυτές.

Σημειώνεται ότι η χρήση της τεχνολογίας stealth θα επιτρέψει στο νέο ρωσικό ελικόπτερο να γλιστρήσει αόρατα από τα «μάτια» του  εχθρού και να τον  καταστρέψει αποτελεσματικά, χάρη σε ένα ισχυρό συγκρότημα που αποτελείται από οκτώ αντιαρματικούς και μη κατευθυνόμενους πυραύλους, καθώς και ένα ισχυρό όπλο.

Ταυτόχρονα, το πλήρωμά του προστατεύεται αξιόπιστα από θωρακίσεις “ικανές  να αντέχουν στην πρόσκρουση των βλημάτων των 12,7 mm, καθώς και βλήματα  οβίδας διαμετρήματος 22 mm”.

“Εάν το project εφαρμοστεί με επιτυχία, θα είναι μια πραγματική σημαντική ανακάλυψη στον τομέα των όπλων και για άλλη μια φορά να αποδείξει ότι η Ρωσία μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, οπότε δεν σκέφτονται καν να εισβάλουν στο έδαφος αυτής της χώρας,” – κατέληξαν  σχετικά με τις προοπτικές του Ρωσικού ελικοπτέρου project   Ka-58 “Black Ghost” στη Σόχα.

Συγγραφέας: Τζιορντάνο Μπρούνο …

Polit Puzl

https://politpuzzle.ru/164131-v-soha-obyasnili-pochemu-novyj-proekt-rf-ka-58-stanet-revolyutsionnym/

ΠΗΓΗ