Θεσσαλονίκη - ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα!

 

Βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η μικρή εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη πλησίασε διερχόμενη γυναίκα και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας, ενώ δείχνει να είναι καλά στην υγεία της, αλλά αρκετά ταλαιπωρημένη, ενώ φέρεται να φορούσε τη σχολική της τσάντα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 10χρονη φαίνεται να απήχθη την Πέμπτη το μεσημέρι καθώς γύριζε από το σχολείο από μία κοκκινομάλλα γυναίκα, ενώ η εξαφάνισή της συγκέντρωσε ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης στα social media με χιλιάδες χρήστες να κοινοποιούν την φωτογραφία της.

Η μητέρα της είχε δηλώσει χθες σχετικά με την αρπαγή της: «υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, ‘έλα να δώσω κάτι στην μαμά’ και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της».

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η θεία της Μαρκέλλας είπε: «Ο συμμαθητής της μου έλεγε ότι τις ακολούθησε και τις είδε να μπαίνουν σε μια οικοδομή, κάτι το οποίο αργότερα δεν υποστήριξε. Μου είπε ότι τη γυναίκα αυτή την είχε ξαναδεί στο πάρκο που πήγαινε με τη Μαρκέλλα και μάλιστα μόνη της χωρίς παιδί. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι κατέθεσε στις Αρχές».