Ανάστατοι οι Συνοριοφύλακες στο Σουφλί


Ανάστατοι είναι οι συνοριοφύλακες λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε συνάδελφο τους συνοριοφύλακα που υπηρετεί στο τμήμα Συνοριακών Φυλάκων της πόλης του Σουφλίου σύμφωνα με δημοσίευμα του evros-news.gr.
Ήδη ο συνοριακός φύλακας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης που αποτελεί κέντρο αναφοράς για τον κοωονοϊό ενώ ξεκίνησε ήδη όχι μόνο ιχνηλάτηση αλλά και οι επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου όπως πολύ σωστά και δικαιολογημένα απαιτούν οι συνάδελφοί του που υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία να παρθούν δείγματα από όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος των Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, ζητά να ληφθούν άμεσα δείγματα από τους συναδέλφους του: «Θέμα χρόνου ήταν για το δεύτερο κρούσμα στις Υπηρεσίες Συνοριακης Φύλαξης του Νόμου μας.. 

Άμεσα πρέπει να να παρθούν δείγματα από όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για κορονοϊό. Ας δουν και οι Ανώτεροι μας τις διαταγές για τις σταθερές περιπολίες και όχι μόνο.. 

Εδώ και καιρό έχουμε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου... Περιμένουμε την άμεση ανταπόκριση και ευαισθησία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας. Περαστικά στον συνάδελφο μου, γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας».