Πολεμική Αεροπορία-Συναγερμός: Βρέθηκαν 156 κρούσματα κορωνοϊού

Πολεμική Αεροπορία-Συναγερμός: Βρέθηκαν 156 κρούσματα κορωνοϊούΣτα 156 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού σε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας .

Τα κρούσματα είναι διάσπαρτα σε πολλές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο αριθμός αυτός, κατά τη δεύτερη φάση της πανδημίας, είναι πολλαπλάσιος των περιστατικών του προηγούμενου Μαρτίου – Απριλίου, όπου είχαν καταγραφεί περίπου 20 κρούσματα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το «Πρώτο Θέμα» στη Σχολή Ικάρων, έχουν εντοπιστεί τέσσερις φοιτητές με κορωνοϊό, τρεις εκ των οποίων είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους και ο τέταρτος βρίσκεται σε απομόνωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Η συντριπτική πλειονότητα των 156 καταγεγραμμένα ασθενών με Covid-19 στην Πολεμική Αεροπορία δεν είναι ιπτάμενοι, εκτός από δύο. Τα δύο κρούσματα με κορωνοϊό δεν αφορούν πιλότους μαχητικών αεροσκαφών, αλλά ιπτάμενους σε άλλους τύπους αεροσκαφών, αναφέρει η εφημερίδα.

Δύο κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα και ακόμη δύο σε σμηνίτες που υπηρετούν στο Τατόι, στην Σμηναρχία τεχνικής εκπαίδευσης.