Η Τουρκία εποικίζει το Αρτσάχ με τζιχαντιστέςΓάλλοι αποκαλύπτουν το απάνθρωπο σχέδιο της Τουρκίας!

Η Τουρκία στέλνει τζιχαντιστές να εποικίσουν τα κλεμμένα χωριά των Αρμενίων!
Ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα γαλλικού μέσου, που υπενθυμίζει και σε εμάς τους Έλληνες την βαρβαρότητα που έχουμε υποστεί και ακόμα συνεχίζεται.

Καθημερινά η Τουρκία αποδεικνύει ότι δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο. Χρησιμοποιεί τις ίδιες βάρβαρες μεθόδους εκτοπισμού γηγενών πληθυσμών και εποικισμού με τουρκογενείς πληθυσμούς, όπως ακριβώς έκανε στην Ιωνία, την Κύπρο, την Ίμβρο, την Τένεδο, την βόρεια Συρία. Το ίδιο κάνει τώρα και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η μέθοδος αυτή καταρρίπτει τα επιχειρήματα των Αζέρων, ότι δήθεν «είχαν εκδιωχθεί από το Ναγκόρνο Καραμπάχ και τώρα θα επέστρεφαν». 

Φυσικά δεν υπάρχουν Αζέροι για να επιστρέψουν. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα για τους τούρκους, που πάντα έχουν εφεδρείες χιλιάδων ισλαμιστών για να εποικίσουν τις περιοχές που καταλαμβάνουν.

Το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα λοιπόν αποκαλύπτει ότι η Τουρκία προσφέρει σε δύο φατρίες των τζιχαντιστών “Σουλτάν Μουράτ” και “Σουλεϊμάν Σάχ” τη δυνατότητα εγκατάστασης στο Artsakh. Ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου, Rami Abd al-Rahman, υπογραμμίζει ότι αυτή η προσφορά έγινε μόνο σε οικογένειες τουρκμενικής καταγωγής, τις οποίες η Τουρκία θεωρεί ως «συγγενές φύλο».

Υπενθυμίζουμε ότι περισσότεροι από 4.000 τζιχαντιστές μισθοφόροι στάλθηκαν από την Τουρκία για να πολεμήσουν στο Αζερμπαϊτζάν, αφού στρατολογήθηκαν στις περιοχές που ελέγχονται από την Τουρκία στη βόρεια Συρία και έχουν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα στην Τουρκία.

Η Τουρκία είναι συνηθισμένη σε αυτήν την πολιτική εθνοκάθαρσης και δημογραφικής χειραγώγησης. Η δημογραφική μηχανική αποτελεί μέρος του τουρκικού οπλοστασίου εδώ και χιλιετίες, που εφαρμόστηκε κατά την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας από τον Κεμάλ και συνεχίστηκε τα τελευταία χρόνια. Οι διαδοχικές γενοκτονικές εξαλείψεις Αρμενίων, Πόντιων Ελλήνων, Ελλήνων από την υπόλοιπη Μικρά Ασία, Χριστιανών της Ανατολής κ.λπ., είναι εκεί για να μας το θυμίζουν.

Πιο πρόσφατα, η Τουρκία πραγματοποίησε τον μεθοδικό αποικισμό του βόρειου τμήματος της Κύπρου που κατέλαβε παράνομα από το 1974. Κατά τη διάρκεια της εισβολής εκείνης της χρονιάς, έδιωξε όλους τους Ελληνοκύπριους κατοίκους της περιοχής (περίπου 200.000) άτομα. Έκτοτε, έφερε και εγκατέστησε στη θέση τους Τούρκους εποίκους (περίπου 200.000) ελέγχοντας έτσι τη βούληση των Τουρκοκυπρίων που έχουν γίνει μειονότητα σε σχέση με τους εποίκους. 

Αυτή η πολιτική στοχεύει να κάνει την εισβολή μη αναστρέψιμη.