Αλβανία και Τουρκία «σχεδίασαν μαζί» πώς θα καθαρίσουν την Ελλάδα στα Βαλκάνια



Η Αλβανία κατέστρωσε κοινούς σχεδιασμούς με την Τουρκία για τα Βαλκάνια. Πρόκειται για επιθετική ενέργεια κατά της Ελλάδας και ευθεία υπονόμευση του ηγετικού ρόλου της χώρας μας στην περιοχή. Ο Έντι Ράμα πρέπει να υποστεί βαριές συνέπειες.
 
Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού ανέφερε την Αλβανία ως παράδειγμα για να τονίσει ότι η Τουρκία βοηθά τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε μια τελετή, ο Σοϊλού τόνισε ότι οι Τούρκοι δεν τυφλώθηκαν από τον πλούτο που έχουν (η Τουρκία τελεί σε οικονομική κατάρρευση), αλλά βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα βρισκόταν στην Άγκυρα.

Η Τουρκία έδειξε πώς μπορεί να βοηθήσει έναν «αδελφικό λαό όπως ο αλβανικός».

«Σχεδιάσαμε μαζί»
Είπε επίσης ότι έκαναν κοινά σχέδια με τον Ράμα για τα Βαλκάνια.

«Πιστέψτε με, δεν είμαστε μοναχικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο.

»Υπάρχουν άνθρωποι σε διάφορα μέρη του πλανήτη που προσεύχονται για εμάς γιατί τους έχουμε απλώσει ένα χέρι βοήθειας.

»Εάν είχαμε θαμπωθεί από την περιουσία μας και δεν τους βοηθούσαμε, δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε τη δοκιμασία από τον Θεό. Ο πλούτος δεν μας χάλασε».

Τέλος, «ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ήταν στην Τουρκία και μαζί συζητήσαμε για το πώς η Τουρκία βοηθά τους Αλβανούς αδελφούς μας εκεί».

«Σχεδιάσαμε μαζί τι θα κάνουμε στα Βαλκάνια», δήλωσε ο Σοϊλού, μεταξύ των άλλων, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα της Koha Jone.