Τουρκικά μαχητικά σκότωσαν πράκτορες της ΜΙΤ! - Βίντεο



Απίστευτο και όμως αληθινό!
Τεράστιο ''κάζο'' για την Τουρκία στο Β. Ιράκ. Η Επιχείρηση Claw Eagle II της Τουρκίας στο Ιρακινό Κουρδιστάν κατά του ΡΚΚ κατέληξε σε αποτυχία. Ούτε απελευθερώθηκαν οι 13 Τούρκοι αιχμάλωτοι πολέμου, ούτε εκκαθαρίστηκε το Όρος Gare από το ΡΚΚ. Η πρώτη αποτυχία της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ με λίγα λόγια είναι γεγονός. 

Με λίγα λόγια μιλάμε για αποτυχία του Ερντογάν στη περιοχή!   

Τα δεδομένα  
 
Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει την αποτυχία της επιχείρησής του να "σώσει" κρατουμένους στην περιοχή Gare. Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε στον λαό του μια μεγάλη «έκπληξη» για να βγάλει τους φυλακισμένους του, αλλά «όλες οι προσπάθειές τους ήταν ανεπιτυχείς».   

Βομβάρδισαν στελέχη της ΜΙΤ τουρκικά μαχητικά
 
Οι Τούρκοι πανικοβλήθηκαν όλες αυτές τις ημέρες, καθώς ήθελαν να απελευθερώσουν τους αιχμαλώτους τους. Έκαναν καθημερινώς συνεχείς βομβαρδισμούς στη περιοχή Gare και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τουρκικά μαχητικά να... σκοτώσουν 13 Τούρκους. Σύμφωνα πάντα με τους Κολυρδους οι νεκροί ήταν στρατιώτες πράκτορες της ΜΙΤ!

Τα τουρκικά ψεύδη  
 
Ο Ακάρ δήλωσε ότι 48 αντάρτες σκοτώθηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης και η περιοχή περιήλθε στον έλεγχο των Τούρκων στρατιωτών οι οποίοι κατέστρεψαν τα καταφύγια και τις αποθήκες πυρομαχικών των ανταρτών. Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν.

Η επιχείρηση ξεκίνησε με αεροπορικές επιδρομές και στη συνέχεια εξαπολύθηκε χερσαία επιχείρηση από στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην περιοχή με ελικόπτερο, επεσήμανε το υπουργείο Άμυνας.  

Αποτυχία με τα τουρκικά ελικόπτερα  
 
Οι δυνάμεις εισβολής της Τουρκίας χρησιμοποίησαν 7 ελικόπτερα για να πραγματοποιήσουν μια επιχείρηση για να προσγειώσουν στρατιώτες στην περιοχή Γκάρε αλλά οι μαχητές αντάρτες, απάντησαν στην προσπάθεια και  έριξαν σφαίρες προς τους στρατιώτες, αναγκάζοντας τα ελικόπτερα να αποσυρθούν από τον εναέριο χώρο της περιοχής.


ΠΗΓΗ