Συνελήφθη ο ύποπτος για την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό



Ένας 22χρονος - που κατηγορείται ότι ήταν ένας από εκείνους που ξυλοκόπησαν άγρια τον νεαρό αστυνομικό, χθες το βράδυ στη  Νέα Σμύρνη - βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας - Επιπλέον η αστυνομία έχει τακτοποιήσει και αυτόν που τον έριξε από τη μηχανή.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προέρχεται από ομάδα χούλιγκανς, ενώ από τον ίδιο χώρο εκτιμάται ότι προέρχονται οι περισσότεροι από τους δράστες.

Η αστυνομία πριν από λίγη ώρα - σύμφωνα με το Mega και όσα ανέφερε ο κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής - έφτασε και στην ταυτοποίηση του λεγόμενου «Ινδιάνου» (τον αποκαλούν έτσι από τον τρόπο που έδρασε), εκείνου που κλώτσησε και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.

Πρόκειται για χούλιγκαν μεγάλης ομάδας, κάτοικο Μενιδίου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται. Οι αρχές έφθασαν στην ταυτοποίησή του μετά από αξιοποίηση του υλικού από βίντεο και φωτογραφίες.

Να σημειωθεί ότι στα χθεσινά επεισόδια έγιναν 16, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι συνολικά δέκα.