Άναυδη η Ούρσουλα από την συμπεριφορά του ΕρντογάνΟι γυναίκες στο ντιβάνι… Να μαθαίνουν τη θέση τους από τους νεο-οθωμανούς

Το «εχμ» της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, όταν συνειδητοποίησε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν είχε θρόνο «ισότιμου» για εκείνη να καθίσει, μόνο για τον «άντρα» τον Σαρλ Μισέλ, έγινε διεθνές βάιραλ.

Οι δύο Ευρωπαίοι ηγέτες, η Ούρσουλα ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Σαρλ Μισέλ, ως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, συναντήθηκαν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Παλάτι του, μόνο που ο νεο-οθωμανός ισλαμιστής είχε θρόνο μόνο για τον Μισέλ.

Οι γυναίκες στο ντιβάνι… Έτσι είναι αυτά. Να μαθαίνουν τη θέση τους από τους νεο-οθωμανούς.

Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Σαρλ Μισέλ, δεν έκανε ούτε καν μία κίνηση ιπποτισμού να προσφέρει τη θέση του στην κυρία, που θα ήταν οπωσδήποτε και ένα μήνυμα προς τον Ερντογάν.

Αντιθέτως, θρονιάστηκε και κοιτούσε σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι οι καλοί τρόποι που έχουν στις Βρυξέλλες.

«Ένα ακόμα δείγμα για το πως ο Ερντογάν αντιμετωπίζει την Ευρώπη», σχολίασε στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Βεβαίως και η «γαϊδουριά» του Σαρλ Μισέλ δεν πέρασε απαρατήρητη από χρήστες του Twitter.

Ένας έγραψε: «Το πρόβλημα είναι ο Ερντογάν ή αυτός ο άνδρας;» ποστάροντας φωτογραφία του Μισέλ.

Δίκιο είχε. Όταν μάλιστα ο Ερντογάν συναντιέται με τέτοιους τύπους, που ο ελληνικός λαός πολύ εύστοχα αποκαλεί «τζιτζιφιόγκους», είναι αναμενόμενο να μην σέβεται την Ευρώπη και τα ευρωπαϊκά έθνη.

Δείτε το βίντεο με το αμήχανο… «εχμ» της Ούρσουλα:


ΠΗΓΗ