Ισοπέδωσαν την Χαμάς: Πάνω 100 μαχητικά σήκωσε η Ισραηλινή ΠΑ τα ξημερώματα



Mία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Γάζα πραγματοποίησε η Ισραηλινή ΠΑ πριν λίγες ώρες, καθώς 150 μαχητικά ισοπέδωσαν βάσεις, τούνελ, εργοστάσια και σπίτια που ανήκουν στους φιλότουρκους της Χαμάς.  

Όπως μετάδωσε χθες το Πενταπόσταγμα, οι πόλεις Τελ Αβίβ, Μπνεϊ Μπρακ, Ραμάτ Γκαν, Γιχούδ, Ρισόν Λέζιον, Πετάχ Τίκβα, Άσντοντ και Γεχούντ βρέθηκαν υπό πολιορκία, καθώς είχαμε μπαράζ πυραύλων. 

Ισραηλινή εκδίκηση  
 
Στις πρώτες πρωινές ώρες, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία στόχευσε ένα τεράστιο δίκτυο με τούνελ που ανήκουν στις ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ της Χαμάς στη Γάζα. Σε βίντεο που σας παραθέτουμε πιο κάτω, δείχνει το δίκτυο να βομβαρδίζεται με ακρίβεια από Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη.

Ταυτόχρονα, πέντε κτίρια καταστράφηκαν στην οδό Al-Wahdah της Γάζας από την Ισραηλινή Πολεμική αεροπορία. Στα σπίτια, ζούσαν ηγέτες της Χαμάς.  

Ανακοίνωση ΙDF  
 
''Η Πολεμική Αεροπορία έπληξε το σπίτι τοy ηγέτη της Χαμάς Yahya Sinwar. Κάναμε τα πάντα για να μην βλάψουμε αθώους πολίτες. Η Χαμάς επιλέγει να κρύβεται ανάμεσα σε πολίτες. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τον λαό του Ισραήλ.''  



ΠΗΓΗ