Σύμβουλος Ερντογάν: Θα αποκεφαλίσουμε όποιον μας εναντιωθεί όσα όπλα κι εάν δώσουν στην Ελλάδα



Ο Μεσούτ Χακί Τζασίν, σύμβουλος ασφαλείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε στη δημόσια τουρκική τηλεόραση ότι οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να αποκεφαλίσουν εκείνους που θα τους προκαλέσουν κι ότι δεν θα κάνει καμία διαφορά όσα όπλα κι εάν δώσουν στην Ελλάδα.
 
Σύμφωνα με τον αντικαθεστωτικό Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο Τζασίν απείλησε με αποκεφαλισμό τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους.

Ο Μεσούτ Χακί Τζασίν κατάφερε να γίνει γνωστός και εκτός συνόρων εξαιτίας των συχνών προκλητικών δηλώσεών του και των θεωριών συνωμοσίας που διαδίδει.

Πρόκειται περί φαιδρού ανθρώπου, ημιμαθούς και παράφρονα.

Πρόσφατα δήλωσε πολύ σοβαρά ότι η Τουρκία μπορεί να βυθίσει την Κρήτη όπως την Ατλαντίδα.

Κανονικά αυτός ο αστειάνθρωπος θα είχε θέση στην παράσταση περιφερόμενου θιάσου ή τσίρκο, για να διασκεδάζει το κοινό, εάν δεν ήταν σύμβουλος του Ερντογάν, απόδειξη ότι το ισλαμιστικό καθεστώς της Άγκυρας αποτελείται από δύο κατηγορίες ανθρώπων: μαφιόζους και μουρλούς.

Ο Τζασίν, αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντηση Μπάιντεν – Ερντογάν τον Ιούνιο, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, είπε ότι, είναι η τελευταία ευκαιρία των ΗΠΑ και η Τουρκία είναι ο «πετεινός» της περιοχής.

Στη συνέχεια απείλησε με αποκεφαλισμούς εκείνων που θα εναντιωθούν στην Τουρκία ανεξάρτητα από τα όσα όπλα δώσουν στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν έχει καταρρεύσει στις δημοσκοπήσεις κι αυτό επιδεινώνει την ψυχασθένεια της αυλής του.

Δείτε το βίντεο με αγγλικούς υπότιτλους:


ΠΗΓΗ