Έβρος: Η εκπομπή «SocialNet» και ο Φώτης Καρύδας στον φράχτη



Έβρος: Η εκπομπή «SocialNet» και ο Φώτης Καρύδας στον φράχτη, 14 μήνες μετά την ηρωική αντίσταση των στελεχών στην υβριδική απειλή της Τουρκίας

Τη ζωή των ανθρώπων που ζουν στα σύνορα του Έβρου θα μεταφέρει στις οθόνες η εκπομπή

«SocialNet» με τον Φώτη Καρύδα, η οποία θα προβληθεί στις 14 Μαΐου στο Action24.

Στρατιώτες, ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, συνοριοφύλακες αλλά και οι άνθρωποι του Έβρου, γεωργοί και ψαράδες, μιλάνε για τις στιγμές που ζουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη αλλά και για όλα αυτά που ενώνουν τους δύο λαούς που ζουν δίπλα από το ποτάμι.

Έβρος: Η εκπομπή «SocialNet» και ο Φώτης Καρύδας στον φράχτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η περσινή κρίση αλλά και για την πορεία των έργων του φράχτη. Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη κάνει αναφορά στο προσφυγικό και τη στη σημασία του φράχτη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Φώτης Καρύδας παρακολούθησε νυχτερινές περιπολίες με «οδηγούς» σκυλιά της αστυνομίας, περιηγήθηκε στο Δέλτα του Έβρου, και θα παρουσιάσει τα αυξημένα μέτρα της ασφαλείας και τις περιπολίες 24 ώρες το 24ωρο.

Ιδιαίτερα συγκλονιστικές είναι οι συζητήσεις με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αφηγούνται τις δύσκολες ώρες κατά την περσινή προσπάθεια εισβολής αλλά μιλάνε και για τις ανθρώπινες στιγμές που ζουν μαζί με τους γείτονες Τούρκους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00