Σημαντικές εξελίξεις στην ΕΑΑΑ-Πέρασαν ομόφωνα οι προτάσεις Παύλου Χρήστου



Σημαντικές αλλά και πρωτόγνωρες εξελίξεις είχαμε χθες στο ΔΣ της ΕΑΑΑ, που αφορούν όλους τους απόστρατους Αξιωματικούς της ΠΑ:

1. Έγινε ομόφωνα δεκτή η πρόταση του Αντιπροέδρου και υποψήφιου Προέδρου Παύλου Χρήστου για να διεξαχθούν ηλεκτρονικά οι προσεχείς εκλογές της ΕΑΑΑ.

2. Να γίνει τροποποιηση της ισχύουσας νομοθεσίας ώστε να δοθεί η δυνατότητα εκλογής ως Προέδρου και Αντιπροέδρου σε όλα τα μέλη της ΕΑΑΑ ανεξαρτήτως βαθμού.

Ο Αντιπρόεδρος Παύλος Χρήστου έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα:

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της 14 Ιουλίου έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρότασή μου (καθώς και του Αντιπτ. Γ. Βορρόπουλου) το καθολικό αίτημα των μελών της ΕΑΑΑ, για την ηλεκτρονική ψήφο. Επίσης έγινε αποδεκτή η πρότασή μου ( με πλειοψηφία ) για τροποποίηση της ισχύουσας  νομοθεσίας για να δοθεί η δυνατότητα εκλογής ως Προέδρου και Αντιπροέδρου σε όλα τα μέλη της ΕΑΑΑ ανεξαρτήτως βαθμού.

ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΟΥ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ.

Απαιτούνται  Αρχές, που να μας οδηγούν σε έναν καινούργιο και χωρίς προηγούμενο ορισμό της ΕΝΩΣΗΣ μας. Η ΕΝΩΣΗ μας κορυφαίο επίτευγμα της δημοκρατικής βούλησης της κοινωνίας μας, δεν μπορεί να συναντήσει την ιστορική της ολοκλήρωση χωρίς την ισότιμη συμμετοχή όλων μας.

 Ζητούμενο είναι η πράξη της δημιουργίας από την ΕΝΩΣΗ μας , που απαιτεί ενθουσιασμό στον καθορισμό μιας διάθεσης για δράση στο πεδίο της λειτουργίας της.