Θρίλερ με τους 7 Τούρκους Στρατιωτικούς …Το Λιμενικό τους παρακολουθούσε επί 4ήμερονΣύμφωνα με πληροφορίες, οι Εισαγγελικές Αρχές απόσχουν από την επιβολή ποινικής δίωξης σε βάρος των οκτώ Τούρκων κι έτσι η διαδικασία που ακολουθείται είναι η παράδοσή τους στην Ελληνική Αστυνομία και από εκεί και πέρα η απέλασή τους από τη χώρα.

Όπως αναφέρεται απο πηγές πρόκειται για απόστρατους του τουρκικού Λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού, για απολυμένους από τον Στρατό και την Αστυνομία, καθώς και για έναν ηλεκτρολόγο – μηχανικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το Τουρκικό Σκάφος παρακολουθείται επι 4ήμερον απο το Λιμενικό Σώμα , μόλις βγήκε απο τα Τουρκικά Χωρικά Ύδατα ,χωρίς να γνωρίζει το Λ/Σ την ιδιότητα των Τούρκων
 
Θα δικάζονταν ανέφεραν οι Τούρκοι και για αυτό έφυγαν

Λιμενικές πηγές ανέφεραν ότι το ταξίδι τους ξεκίνησε από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας και προορισμός τους ήταν η Γαλλία και ο λόγος που διέφυγαν από τη χώρα τους ήταν το ότι θα δικάζονταν το επόμενο διάστημα….Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 29 έως 55 ετών.

Σημειώνεται πως το σκάφος στο οποίο επέβαιναν έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Τσούτσουρα έπειτα από ζημιά που προκλήθηκε στο κατάρτι.

Σχόλιο: Να μπόρεσαν να έφυγαν ενώ ήταν υπόδικοι στην Τουρκία κομμάτι δύσκολο …Ελπίζουμε να μην έχουμε πάλι τα γνωστά με τις Τούρκικες προβοκάτσιες που ήδη εξελίσσονται στα ΕλληνοΤουρκικά Σύνορα του Έβρου