Σάλος με το βίντεο που δείχνει αστυνομικό σκύλο να επιτίθεται σε άνδρα που έχει συλληφθεί



Την εμπλοκή του FBI που ξεκίνησε έρευνα προκάλεσε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η επίθεση αστυνομικού σκύλου σε άνδρα που είχε ήδη συλληφθεί στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί από αστυνομικούς να δέχεται την επίθεση του σκύλου που άφησαν ελεύθερο οι αστυνομικοί. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο σκύλος δαγκώνει τον ανυπεράσπιστο άνδρα στο πόδι με τους αστυνομικούς όχι μόνο να μην κάνουν κάτι για να σταματήσουν την επίθεση αλλά να ρίχνουν τον άνδρα στο έδαφος ενώ ο σκύλος συνεχίζει να τον δαγκώνει.

«Μην αφήνετε τον σκύλο να τον δαγκώσει. Είστε σοβαροί; Θεέ μου. Τον αφήνετε να τον δαγκώσει» ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει στους ένστολους.

Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα ο άνδρας για τον οποίο υπήρξε κλήση για καταπάτηση απείλησε να σκοτώσει τους αστυνομικούς φωνάζοντας τους ότι δεν θα υπακούσει στις εντολές τους.

 Κατά την ίδια ενημέρωση ο άνδρας αντιστάθηκε όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες. «Τον προειδοποίησαν αρκετές φορές ότι θα αφήσουν ελεύθερο τον αστυνομικό σκύλο. Ο άνδρας συνέχισε να αντιστέκεται προκαλώντας μικροτραυματισμό σε έναν αστυνομικό και τότε αφέθηκε ελεύθερος ο σκύλος» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.