Στηρίζουν στο Στρατοδικείο τον Ταγματάρχη Δημήτρη Κοντούρη



Στρατοδικείο Λάρισας 28/9/2021. Όλοι με το χαμόγελο στα χείλη. Γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. 

Βρεθήκαμε εκεί καλοί συνάδελφοι, στρατιωτικοί συνδικαλιστές (Δημήτρης Μεθενίτης, Aristeidis Kasidopoulos, Θωμάς Ντιντιός), με γερή καρδιά και όπλο την αλήθεια, για να υπερασπιστούμε το δίκαιο και να υποστηρίξουμε τον Ταγματάρχη Δημητρης Κοντουρης, ο οποίος με κάθε μέσο και τρόπο, με τη δύναμη της φωνής που διαθέτει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, διακηρύττει και μαζί με αυτόν και η #ΠΟΕΣ ΠΟΕΣ, ότι ο όρος ΕΥ (Ελαφράς Υπηρεσίας και κάθε συναφής τέτοιος όρος ΥΓ) που ακολουθεί το Ο-Σ και το βαθμό του κάθε στελέχους που μεταπίπτει σε αυτή την κατάσταση, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, είναι γραφικός .... γραφικός .... γραφικός ..... 

Ο όρος ΕΥ είναι γραφικός. Πρέπει να φύγει και για τον Στρατό Ξηράς, όπως δεν εμφανίζεται στα αντίστοιχα στελέχη του ΠΝ και της ΠΑ. Πρέπει να σταμτήσει να είναι γραφικός. Πρέπει.
Κε Κοντούρη θα είμαστε πάλι εκεί, μαζί σου, στο ακροατήριο του Στρατοδικείου Λάρισας τη 14.12.2021, ίσως και περισσότεροι συνάδελφοι, για να αποδείξουμε ενώπιον της δικαιοσύνης που σε ώθησε άλλος στρατιωτικός συνδικαλιστής, Πρόεδρος Ομοσπονδίας, ως πολιτικός ενάγων που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, κατά την εκφώνηση των στοιχείων του, αυτό που παλεύεις τόσο καιρό και σε έκανε να δακρύσεις τότε, τον Οκτώβριο του 2019, στην εσπερίδα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. 

Δεν είσαι μόνος σου Δημήτρη. Είμαστε μαζί σου. Θα το παλέψουμε με νύχια και με δόντια να αλλάξουμε αυτήν τη γραφικότητα. Έχεις δυνατό συνήγορο (Ioannis Karagkiozos) και όπλο την αλήθεια.

Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης 
Πρόεδρος της ΠΟΕΣ