Οι Θέσεις του υποψηφίου προέδρου Δ.Σ της Ε.Α.Α.Α. Υπτχου(ΕΑ)ε.α Παύλου Χρήστου.



Η εμπειρία μου και η γνώση από την θητεία μου στη θέση του Αντιπροέδρου και η αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών μου από τα μέλη μας με οδηγούν να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ μας πιστεύοντας ότι μπορώ να υπηρετήσω αυτό το σκοπό με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης.

Η ΕΝΩΣΗ του μέλλοντος χρειάζεται μια σύγχρονη διοίκηση και τη λήψη πρωτοπόρων αποφάσεων. Αποφασίσαμε όλοι μαζί ότι το όραμα της ΕΝΩΣΗΣ για πρόοδο και ανάπτυξη θα περνά μέσα από τα μέλη της , τα Παραρτήματα και το Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι μας είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με αποφασιστικότητα και εντιμότητα με δυναμική και αυτοπεποίθηση  για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ.

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο , την ενότητα και την προάσπιση όλων των δικαιωμάτων των μελών μας  . Η ισότητα , η δικαιοσύνη , η συνεργασία , η εντιμότητα και η δυναμικότητα θα μας οδηγήσουν σε μια προοδευτική κατεύθυνση προκειμένου να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η ετερότητα της σύνθεσης  των μελών της Ένωσης μας δεν αποτελεί εμπόδιο αλλά μία πρόκληση για την ανάπτυξη της Ένωσης μας και τον συγκερασμό πολλών και διαφορετικών απόψεων. Δεν ωφελούν σήμερα υποκριτικές διαχειριστικές διακηρύξεις: απαιτείται μια καθαρή πρόταση για ενότητα και δημιουργία. Αυτός είναι ο σκοπός μας, αυτό είναι το όραμα μου.

Τα μέλη μας αξιώνουν και ορθώς να είναι κυρίαρχοι και εντολείς και αγωνίζονται για αυτό. Σκοπός μας πρέπει να είναι η εγγύτερη σχέση Διοίκησης και μελών.

Απαιτούνται  Αρχές, που να μας οδηγούν σε έναν καινούργιο και χωρίς προηγούμενο ορισμό της ΕΝΩΣΗΣ μας. Ζητούμενο είναι η πράξη της δημιουργίας από την ΕΝΩΣΗ μας , που απαιτεί ενθουσιασμό στον καθορισμό μιας διάθεσης για δράση στο πεδίο της λειτουργίας της.

Από τη μεριά της ΕΝΩΣΗΣ μας χρειάζεται στοχευμένη στρατηγική για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας που είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Τα Παραρτήματά μας αποτελούν τον πυρήνα της ΕΝΩΣΗΣ μας και πρέπει να τους ανατεθεί να επιτελέσουν μεγαλύτερο έργο προς  όφελος των μελών μας. Καλούμε ΟΛΟΥΣ μας σε μια προσπάθεια για μια μεγάλη ενωτική αλλαγή για την διεύρυνση και αποκέντρωση της  ΕΝΩΣΗΣ μας και  των θεσμών συμμετοχής ώστε να επιτύχουμε μια ποιοτικά ανώτερη κινητοποίηση και  πρωτοβουλία των μελών μας. Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει μόνο με την λογική της ανάθεσης, απαιτείται η ενεργός συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ.

Συγκεκριμένα οι βασικές μου δεσμεύσεις είναι:

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ – ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ . ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΚΕΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
. · Η ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Π.Α ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ.

Με εκτίμηση, Υπτχος (Ε.Α) ε.α.
Παύλος Χρήστου Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α.