Συναγερμός έξω από τη Βουλή: Αγροτικό έφτασε μπροστά στον “Άγνωστο Στρατιώτη”



Συναγερμός επικράτησε στη Βουλή, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο έφτασε μπροστά στον “Άγνωστο Στρατιώτη”. Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, καθώς στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρο πώς ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέληξε να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο και να φτάσει λίγα μέτρα από τους Εύζωνες και το μνημείο.

Η αστυνομία έκλεισε για λίγη ώρα τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας στο ύψος της Βουλής, ενώ στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά στο αυτοκίνητο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητό του υπήρχε μπιτόνι με βενζίνη.

Ο οδηγός του οχήματος έχει προσαχθεί και βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας. Οι πρώτες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αδυνατούν να συνεννοηθούν μαζί του, καθώς λέει εμφανώς ακατάληπτα πράγματα.

Το χαρτί με τις… ασυναρτησίες
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο αγροτικό βρέθηκε μια κόλλα Α4 και ένα έντυπο που είχε τυπώσει  ο οδηγός του αγροτικού – πάνω στα οποία ήταν γραμμένες διάφορες ασυναρτησίες.

Μεταξύ άλλων, γράφει ότι “οι Τούρκοι κρατάνε το σπίτι του” και ότι έχει οικόπεδα στη Μεσσηνία, στα οποία επειδή υπάρχουν αρχαία, του τα έχουν δεσμεύσει και δεν του τα δίνουν.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει,  μεταξύ άλλων, διάφορες φράσεις όπως “οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα, αποδείξεις εδώ”, “ιστοριογράφος”, “λαϊκό δικαστήριο” και “αιχμάλωτη και την ιαματική πηγή”.