Ο αμερικανικός στρατός παρουσιάζει τη νεότερη παραλλαγή ελικοπτέρου UH-60 Black Hawk



Ο αμερικανικός στρατός αποκάλυψε τη νεότερη παραλλαγή του ελικοπτέρου UH-60 Black Hawk, το UH-60V, κατά τη διάρκεια μιας τελετής την Τετάρτη στο χώρο εκπαίδευσης της Εθνικής Φρουράς της Εθνικής Φρουράς της Εθνικής Φρουράς της Πενσυλβάνια.

Το EAATS έλαβε έξι UH-60V από το Γραφείο Προγράμματος Βοηθητικών Ελικοπτέρων στα τέλη Ιουλίου και έκτοτε, οι πιλότοι εκπαιδευτές του σχολείου εκπαιδεύονται στη νέα παραλλαγή καθώς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την εκπαίδευση άλλων μαθητών.

"Το μοντέλο" Victor "θα επεκτείνει την ικανότητα και την ικανότητα του Στρατού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που τίθενται στην κοινή δύναμη", δήλωσε στην τελετή ο Υποστράτηγος της Πενσυλβανίας Ταγματάρχης Mark Schindler. «Επιπλέον, το μοντέλο θα διασφαλίσει την εθνική ασφάλεια και θα υποστηρίξει τους πολεμιστές τώρα και στο μέλλον».

Το EAATS, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Muir Army του Fort Indiantown Gap, ήταν η πρώτη μονάδα στο Στρατό-ενεργού καθήκοντος, Εθνική Φρουρά ή Έφεδρος Στρατού-που έλαβε τη νέα παραλλαγή.

Ο Schindler δήλωσε εξαιρετικά ενθουσιασμένος και περήφανος που η EAATS επιλέχθηκε ως η πρώτη μονάδα εξοπλισμένη με UH-60V.

Φωτογραφία από τον Brad Rhen

"Είναι σωστό ότι η τοποθεσία μας επιλέχθηκε για να ξεκινήσει η εκπαίδευση UH-60 Victor", είπε. «Το EAATS είναι ένας ολοκληρωμένος οργανισμός, ο οποίος αποδεικνύεται ξανά και ξανά ως πολλαπλασιαστής δύναμης για όλα τα συστατικά του αμερικανικού στρατού και των πολυεθνικών εταίρων μας, ασύγκριτα στην επιχείρηση του στρατού».

Το UH-60V αναπτύχθηκε με στόχο να αναθεωρήσει τους γηράσκοντες στόλους UH-60A και L. Περιλαμβάνει αναβαθμισμένο ψηφιακό γυάλινο πιλοτήριο, πιστοποιημένη βάση δεδομένων GPS RNAV και προηγμένη ικανότητα σχεδιασμού και αποστολής πτήσεων.

Μιλώντας στην τελετή της Τετάρτης, ο Brig. Ο στρατηγός Ρόμπερτ Μπάρι, Αξιωματικός Προγράμματος του Στρατού, δήλωσε ότι το UH-60V αντιπροσωπεύει την πρώτη πραγματική ευκαιρία του Στρατού να αναβαθμίσει τις τρέχουσες πλατφόρμες ελικοπτέρων του, εκτός από τους αρχικούς κατασκευαστές τους.

"Προκειμένου να φέρουμε τις δυνατότητες σε αυτήν την πλατφόρμα, χρειάστηκε μια σημαντική επένδυση σε δολάρια και χρόνο", δήλωσε ο Barrie. «Και επειδή η απειλή μας εξελίσσεται γρηγορότερα από εμάς και επειδή τα δολάρια μας είναι περιορισμένα, ήταν απολύτως απαραίτητο να βρούμε έναν τρόπο να φέρουμε τις δυνατότητες στις πλατφόρμες μας πιο οικονομικά και πιο γρήγορα, και αυτό είναι το πρώτο της πλατφόρμας μας ικανότητα να κάνει ».

Φυλακή. Ο στρατηγός Stanley Budraitis, αναπληρωτής διοικητής του Κέντρου Αριστείας του Στρατού των ΗΠΑ και του Fort Rucker, Αλαμπάμα, δήλωσε ότι η σημασία του προγράμματος UH-60V δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.

Φωτογραφία από τον Brad Rhen
«Παρόλο που η έγκαιρη εμπλοκή στη διαδικασία σχεδιασμού επέτρεψε την ενσωμάτωση κρατικών αποστολών στο 60 Victor, δεν έχετε αμφιβολία ότι το 60 Victor έχει σχεδιαστεί ως αεροσκάφος πάλης, ένα αεροσκάφος ικανό να λειτουργεί σε οποιοδήποτε πεδίο μάχης εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου», δήλωσε ο Budraitis. είπε.

Η EAATS έχει συνεργαστεί με πολυάριθμους οργανισμούς για την ανάπτυξη ενός εκπαιδευτικού πακέτου για το UH-60V, συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου Εθνικής Φρουράς. το UHPO? τη Διεύθυνση Αξιολόγησης και Τυποποίησης · Army Capability Manager-Lift; τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Δόγματος · και Διοίκηση Δοκιμών και Αξιολόγησης Στρατού.

Ο Chief Warrant Officer 5 Jake Russell, πιλότος δοκιμών και πιλότος εκπαιδευτής για το EAATS, είπε ότι το UH-60V παρέχει μια εκσυγχρονισμένη αεροπορική πλατφόρμα για την αντιμετώπιση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών της αποστολής ελικοπτέρων κοινού του Στρατού.

"Το ψηφιακό πιλοτήριο του UH-60V παρέχει στους αεροπόρους του Στρατού αυξημένη επίγνωση της κατάστασης σε ένα ευρύ φάσμα", δήλωσε ο Russell, ο οποίος έχει 21 χρόνια εμπειρίας ως πιλότος του Black Hawk. «Είτε χρησιμοποιείτε την ικανότητα πλοήγησης GPS στο εθνικό σύστημα εναέριου χώρου είτε πετάτε τακτικές διαδρομές στο χώρο των μαχών, το ενσωματωμένο πακέτο αεροηλεκτρονικής UH-60V παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για ασφαλή και αποτελεσματική εκτέλεση αποστολών».

Chief Warrant Officer 4 Frank Madeira, πιλότος τυποποίησης και αξιολογητής οργάνων στην EAATS, είπε ότι το UH-60V παρέχει χαμηλότερου κόστους πλήρως ψηφιακή εκσυγχρονισμένη αρχιτεκτονική αεροηλεκτρονικής στο παλιό πιλοτήριο του UH60L.

"Αυτό το εκσυγχρονισμένο PVI (διεπαφή πιλοτικού οχήματος) θα είναι ένας πολλαπλασιαστής δύναμης για την Εθνική Φρουρά στις δυνατότητές της να υποστηρίξει όλο το φάσμα των μαχητών πολέμου σε όλο το ψηφιακό ολοκληρωμένο κοινό πεδίο μάχης", δήλωσε ο Madeira, ο οποίος έχει 18 χρόνια εμπειρίας ως Black Hawk πιλότος.

Ιδρύθηκε το 1981, η EAATS διεξάγει ατομική εκπαίδευση προσόντων αεροπόρων, στρατολόγησε αεροπορική εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη υπαξιωματικών με έμφαση στα ελικόπτερα UH-60 Black Hawk και CH-47 Chinook. Παρέχει εκπαίδευση σε Στρατιώτες από την Εθνική Φρουρά του Στρατού, τον Ενεργό Στρατό και το Στρατό, καθώς και ξένους στρατιωτικούς.

Κατά τα πρόσφατα οικονομικά έτη του 2021, η EAATS παρείχε εκπαίδευση σε περίπου 180 πιλότους και περίπου 630 στρατιώτες.

Ο αντισυνταγματάρχης Randy Lutz, διοικητής της EAATS, δήλωσε ότι είναι τιμή και προνόμιο για την EAATS να επιλεγεί ως η πρώτη μονάδα εξοπλισμένη και να χρησιμεύσει ως ο αρχικός χώρος εκπαίδευσης UH-60V τόσο για το ενεργό συστατικό όσο και για την Εθνική Φρουρά του Στρατού.

"Το EAATS είναι ένα διάσημο εκπαιδευτικό ίδρυμα αριστείας και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η αεροπορική επιχείρηση έχει επιλέξει το EAATS για να πρωτοστατήσει σε αυτήν την πρωτοβουλία", δήλωσε ο Lutz.