Ο Μητροπολίτης Λάρισας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τους λόγους ίδρυσης του ΣΟΕΔ



Στο πλαίσιο των συνεχόμενων επαφών τους με κοινωνικούς φορείς στην πόλη της Λάρισας, αντιπροσωπία του Πανελλήνιου  Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. Ντιντιό Θωμά, και τα μέλη κ.κ. Καραθάνο Ευάγγελο, Κορδά Παναγιώτη και Δαχτάρη Αθανάσιο, συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο.

     Στη συνάντηση αναλύθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τα οποία απασχολούν καθημερινά και τις δύο πλευρές αλλά κυρίως τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις Οικογένειές τους, όπως τα προβλήματα υγείας μέσα στην οικογένεια και η αντιμετώπισή τους, η στέγαση των Στρατιωτικών ανά την επικράτεια, η εξέλιξη της πανδημίας και η προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου, η συνεχή ενημέρωση των πολιτών πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους με διάφορους τρόπους όπως ημερίδες και οι τρόποι ψυχολογικής στήριξης των παιδιών που το έχουν ανάγκη λόγω της συχνότητας αλλαγής περιβάλλοντος εξαιτίας της φύσης του επαγγέλματος των γονέων.

     Ο κ. Ιερώνυμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τους λόγους ίδρυσης του ΣΟΕΔ αλλά και για τους στόχους του Σωματείου, συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία και η ενημέρωση, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα με διάφορους τρόπους για προσφορά σε όσους το έχουν ανάγκη και κυρίως στην ευαίσθητη ομάδα των Στρατιωτικών Οικογενειών.