“Γαϊτανάκι” τρόμου στα σύνορά μας! Φιλοερντογανικό ΜΜΕ βλέπει ορμητήριο την Αλεξανδρούπολη για ανατροπή του “σουλτάνου”



Τα Αμερικανικά μαζί με άλλα  στρατεύματα στην Αλεξανδρούπολη θα περάσουν τα σύνορα, τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα μπορέσουν να ανατρέψουν τον Ερντογάν μέσω εκλογών!!”, λέει ο Τούρκος δημοσιογράφος

Φιλοερντογανικό ΜΜΕ  στην Τουρκία με άρθρο του επιτίθεται σε ΗΠΑ και Ελλάδα, εξυφαίνοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας σε βάρος των δύο χωρών, με φόντο την  δημιουργία αμερικανικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη, η οποία από ότι φαίνεται αποτελεί τρομερό αγκάθι στα επεκτατικά σχέδια της Άγκυρας για τη Θράκη μας, τα οποία πλέον διαπιστώνει ότι “πάνε περίπατο”

Ιδού τι αναφέρει σε άρθρο-παραλήρημα  του γνωστόστατος φιλοερντογανικός δημοσιογράφος με τίτλο, “Έγινε μια φρικτή συμφωνία για την ανατροπή του Ερντογάν! Αμερικανικά στρατεύματα στην Αλεξανδρούπολη πρόκειται να περάσουν τα σύνορα. Μια άνευ προηγουμένου προδοσία βρίσκεται σε εξέλιξη!” :

“Όταν υπάρχει όλεθρος στην Τουρκία, να ξέρετε ότι ένα παιχνίδι σχεδιάζεται στο εξωτερικό. Κάτι κρύβουν. Προσπαθούν να αποκρύψουν τον κίνδυνο που μας περιβάλλει κινητοποιώντας τα μέσα μας, τυφλώνοντάς μας και εφιστώντας την προσοχή στις εσωτερικές μας υποθέσεις.

Αυτό ίσχυε πάντα για την Τουρκία. Κινητοποίησαν τους δούρειους ίππους στη χώρα πριν από κάθε σημαντικό γεγονός. Έκαναν τόσο θόρυβο που δεν είχαμε την ευκαιρία να κοιτάξουμε ψηλά και να δούμε τι συμβαίνει. Αυτός ήταν ο στόχος τους και τα κατάφεραν.

Το έχουμε ξαναδεί αυτό το σενάριο πολλές φορές!
 Γίναμε μάρτυρες αυτής της συνωμοσίας όταν το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) έπνιξε την Τουρκία στην τρομοκρατία. Το είδαμε όταν καλλιεργούνταν πραξικόπημα.  Το είδαμε όταν η Τουρκία αποκλείστηκε από το παιχνίδι σε ορισμένες περιφερειακές εξελίξεις.

Γίναμε μάρτυρες αυτού του σεναρίου κατά τη διάρκεια “έργων” που στόχευαν στην αλλαγή του καθεστώτος μέσω της Τρομοκρατικής Οργάνωσης Φετουλάχ (FETÖ). Το είδαμε στις απόπειρες οικοδόμησης αντιτουρκικού μετώπου στο βόρειο Ιράκ. Το είδαμε στα σχέδια για την κατασκευή ενός αντιτουρκικού μετώπου μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων στη βόρεια Συρία.

Αυτό το σενάριο το είδαμε κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων για την κατασκευή ενός μετώπου εισβολής από τα ιρανικά σύνορα μέχρι τη Μεσόγειο. Το είδαμε κατά τις προσπάθειες να κλείσουν τελείως τα νότια σύνορα και οι πόρτες της Τουρκίας. Το είδαμε και κατά τις απόπειρες «εσωτερικού πραξικοπήματος, ξένης επέμβασης» μέσω της FETÖ.

Επιτίθενται ξανά σαν νυφίτσες, σαν ύαινες
Έγιναν τρομοκρατικές και οικονομικές επιθέσεις. Επικράτησε πολιτικό χάος. Ένα σχέδιο που θα μπέρδευε το έθνος εφαρμόστηκε στο εσωτερικό του. Τα μυαλά λασπώθηκαν και τα μάτια τυφλώθηκαν μέσα από απίστευτα ψέματα και σκευωρίες.

Είναι πάλι αυτό. Προσπαθούν να προκαλέσουν όλεθρο στο εσωτερικό μέσω μιας συμμαχίας πολιτικών κομμάτων και τρομοκρατικών οργανώσεων. Για αυτό το νέο σενάριο κινητοποιήθηκαν και αυτοί που θεωρήσαμε «σοφούς», αλλά αργότερα ανακάλυψαν ότι ήταν δούρειοι ίπποι.

Άρχισαν να επιτίθενται στην Τουρκία με το πρόσχημα μιας πολιτικής ατζέντας, με το πρόσχημα της σύγκρουσης της εσωτερικής εξουσίας. Σαν νυφίτσες, σαν ύαινες, επιτίθενται σε κάθε ιερή αξία της χώρας μας, του έθνους μας, σε ότι σχετίζεται με την τεράστια ιστορία μας και τις μελλοντικές διεκδικήσεις μας.

 Προσπαθούν να  εξουθενώσουν,  να σταματήσουν, και να συρρικνώνουν την Τουρκία
Έτσι, δεν χρειάζεται καν να επιδιώξουμε μια ξένη απειλή. Όλοι κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει εντός ούτως ή άλλως. Εξαιρώντας την ξένη εισβολή, χρησιμοποιούν κάθε όπλο για να διαβρώσουν, να αποδυναμώσουν, να σταματήσουν, ακόμη και να συρρικνώσουν την Τουρκία. Έκαναν ακόμη και συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις με το όνομα της πολιτικής συμμαχίας.

Ωστόσο, η Τουρκία είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο νομίζουμε. Ξεπερνά πολύ την επιφάνεια. Η Τουρκία δεν αποτελείται μόνο από την Ανατολία. Ο μελλοντικός της χάρτης δεν αποτελείται μόνο από την Τουρκία.

Εάν χτίζεται ένα μεγάλο μέλλον με την ιστορία και την εμπειρία αιώνων, αυτό θα ταρακουνήσει ολόκληρη την περιοχή. Θα προκαλέσει δονήσεις στον κύριο άξονα της γης, τη «μεσαία ζώνη».

Υποσχέσεις σε όσους βρίσκονται εντός της χώρας που έκαναν  συμφωνία
Όσοι είναι μέσα στη χώρα πιστεύουν ότι το θέμα περιορίζεται στην Τουρκία. Όσοι στο εξωτερικό, από την άλλη, υπολογίζουν τι θα μπορούσε να συμβεί σε ολόκληρη την περιοχή και τη μεσαία ζώνη. Έτσι, ο πόλεμος που διεξάγεται και τα σχέδια που γίνονται στο εξωτερικό είναι όλα περιφερειακά και παγκόσμια. 

Θυμηθείτε τον χάρτη που εφάρμοσαν από τα ιρανικά σύνορα μέχρι τη Μεσόγειο. Προσπάθησαν να φτιάξουν μια ζώνη εδώ σε συνεργασία με τρομοκρατικές οργανώσεις. Το Daesh συμμετείχε επίσης. Αυτός ο χάρτης και η απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 ήταν ένα και το αυτό έργο. Αν είχε επιτυχία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πολύ μικρότερη χώρα.

Η Τουρκία κατέστρεψε το νότιο μέτωπο. Αρνήθηκε τον χάρτη στα βόρεια τόσο της Συρίας όσο και του Ιράκ. Όμως αυτοί περιμένουν. Θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν «μετά» τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το μέτωπο της πολιτικής αντιπολίτευσης μέσα τους έδωσε μια υπόσχεση ως προς αυτό. Έκαναν συμφωνία!Δώστε μας την εξουσία, θα σας δώσουμε την Τουρκία!

«Έβαλαν αυτό το έργο σε αναμονή προς το παρόν» και αμέσως στράφηκαν προς τα νοτιοδυτικά. Κάλεσαν όλους τους στόλους του κόσμου, τις ενεργειακές εταιρείες, όλες τις δυτικές χώρες και ορισμένες περιφερειακές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο. Έκαναν ένα νέο σχέδιο πολιορκίας βασισμένο στην ενέργεια με στόχο την Τουρκία.

Η Τουρκία αντιστάθηκε και σε αυτό. Μέχρι στιγμής κανένα έργο δεν έχει υλοποιηθεί με επιτυχία στη Μεσόγειο. Έκαναν πολλές συμφωνίες, αλλά δεν έκαναν καμία πρόοδο.

Ωστόσο, σε αυτούς τους κακοποιούς δόθηκαν υποσχέσεις  για «μετά τον Ερντογάν». Το μέτωπο της πολιτικής αντιπολίτευσης-τρομοκρατικών οργανώσεων υποσχέθηκε την υποστήριξή του σε όλα τα σχέδια της Δύσης που στοχεύουν στον πολιορκία της Τουρκίας, από τα ιρανικά σύνορα έως τη Μεσόγειο, και ζήτησε να τους παραχωρηθεί η εξουσία στο εσωτερικό.

Έκαναν μια ανήθικη, μια ποταπή συμφωνία. Τέτοια προδοσία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ η ιστορία!
Πάμε τώρα στο πραγματικό θέμα.

Στρατιωτική συσσώρευση στην Αλεξανδρούπολη

Έχοντας λάβει τη διαβεβαίωση τι θα γίνει «μετά τον Ερντογάν», οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και το Ισραήλ επέκτειναν το μέτωπο, την πολιορκία μέχρι τη Δύση. Τα νησιά του Αιγαίου μετατράπηκαν σε οπλοστάσια. Οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και το Ισραήλ ξεκίνησαν μια φρικτή συγκέντρωση όπλων στην Ελλάδα.

Στρατιωτικές βάσεις κατασκευάζονται στο σημείο μηδέν των ακτών μας, 20 χιλιόμετρα από τα σύνορά μας. Η συσσώρευση στην Αλεξανδρούπολη είναι μια καταστροφή, μια προσβολή, μια μεγάλη απειλή για αυτή τη χώρα.


Το ίδιο που συνέβη στη γραμμή Ιράν-Μεσόγειο γίνεται τώρα και στο Αιγαίο-Ελλάδα. Ο μόνος λόγος πίσω από την καταιγίδα που φουντώνουν αυτή τη στιγμή εντός της Τουρκίας, ο θόρυβος που κάνουν, είναι να αποσπάσουν κάθε προσοχή μακριά από αυτή τη στρατιωτική προετοιμασία.

Αυτό δεν έχει να κάνει με την πολιτική ή τις επερχόμενες εκλογές! Η ύπαρξη της Τουρκίας απειλείται. Ξύπνα!

Η Ρωσία εξέδωσε προειδοποίηση για την προετοιμασία στην Ελλάδα.

Ωστόσο, αυτή η απειλή αφορά άμεσα την Τουρκία. Υπάρχει μια μεγάλη συσσώρευση στη Δυτική πύλη και στοχεύει απροκάλυπτα την Τουρκία. Το μέτωπο στο Αιγαίο και το εσωτερικό  μέτωπο στην Τουρκία είναι ένα και το αυτό.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τη δημοκρατία, τις εκλογές, τις πολιτικές συμμαχίες, την αλλαγή κυβέρνησης ή τον αριθμό των ψήφων. Αυτό είναι κατάφωρα και ξεκάθαρα ένα θέμα που αφορά την ύπαρξη της Τουρκίας.

Είπαν, «Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό όσο ο Ερντογάν είναι στην εξουσία. Ρίξτε τον, και πάρτε αυτό που θέλετε».

 Ακριβώς όπως η συνεργασία μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και  τρομοκρατικών ομάδων στο εσωτερικό λειτούργησε με αυτούς που έχτισαν ένα μέτωπο στο νότο, τώρα συνεργάζονται με εκείνους που έχτισαν ένα μέτωπο στη Δύση. Όπως το FETÖ και το PKK συνεργάστηκαν μαζί τους, τα πολιτικά κόμματα κάνουν το ίδιο τώρα.

Τους έχουν πει: «Ανατρέψτε τον Ερντογάν και θα τα έχετε όλα». Η απάντησή τους ήταν: «Δώστε μας την κυρίαρχη δύναμη μέσα μας και σας υποσχόμαστε όλα αυτά τα έργα». Τότε τους είπαν: «Δεν μπορείτε να το κάνετε όσο ο Ερντογάν είναι στην εξουσία. να το αναστείλεται προς το παρόν».

Έτσι, συγκέντρωσαν τα τουρκικά πολιτικά κόμματα κάτω από μια ενιαία στέγη με το FTEÖ και το PKK. Τους υποσχέθηκαν πολιτική εξουσία. Δόθηκαν υποσχέσεις για την ανατροπή του Ερντογάν.

Η χειρότερη προδοσία της ιστορίας μας
Μια φρικτή καταιγίδα δημιουργείται τώρα. Οι οικονομικές επιθέσεις, οι δολοφονίες χαρακτήρων και τα ψέματα και οι συνωμοσίες που στοχεύουν στην πλήρη σύγχυση του λαού εφαρμόζονται όλα σε εφαρμογή αυτής της  συμφωνίας.

Η πολιτική μας ιστορία γνώρισε φρικτές προδοσίες. Αλλά αυτή είναι η χειρότερη προδοσία της ιστορίας μας. Έγινε μια συμφωνία βασισμένη στο ξεπούλημα και τη συρρίκνωση της πατρίδας μας.

 Υπάρχουν δύο είδη σεναρίων. Το πρώτο είναι η ανατροπή του Ερντογάν μέσω εκλογών. Ολόκληρη η Δύση προσπαθεί για αυτό. Όλες οι συζητήσεις και οι πλοκές μέσα διεξάγονται παράλληλα. Η αντιπολίτευση δέχεται απροκάλυπτη υποστήριξη και άμεσες οδηγίες.

Το δεύτερο είναι να τον ανατρέψεις με άλλα μέσα. Αυτή είναι η πραγματική διαπραγμάτευση.

Τα Αμερικανικά  στρατεύματα στην Αλεξανδρούπολη θα περάσουν τα σύνορα!

 Τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα μπορέσουν να ανατρέψουν τον Ερντογάν μέσω εκλογών, θα κάνουν μια παρέμβαση παρόμοια με την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Αυτή τη φορά, στρατεύματα των ΗΠΑ, καθώς και άλλα δυτικά στρατεύματα, θα περάσουν τα σύνορα από την Αλεξανδρούπολη. Θα μπουν στην Τουρκία. Αυτή θα είναι μια ξένη παρέμβαση για την υποστήριξη των εσωτερικών αντιπάλων του Προέδρου μας.

Οι προετοιμασίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης στην Ελλάδα δεν περιορίζονται στη Ρωσία ή στην παροχή υποστήριξης μόνο σε αυτήν την Αθήνα. Η μεγαλύτερη γεωπολιτική παρέμβαση στον κόσμο αυτή τη στιγμή αφορά την Τουρκία. Η μορφή του παγκόσμιου χάρτη ισχύος αλλάζει ανάλογα με την άνοδο της Τουρκίας. Θα προσπαθήσουν να το σταματήσουν αυτό.Δεν θα υπάρξει οπισθοδρόμηση. Προστατέψτε, υποστηρίξτε την Τουρκία!

 Δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν αυτήν την παρέμβαση όσο ο Ερντογάν είναι στην εξουσία, ενώ το σημερινό πολιτικό μυαλό, το μυαλό του κράτους είναι στην εξουσία και τα στελέχη που θα το διατηρήσουν παραμένουν στην εξουσία. Αυτά είναι τα παρασκήνια του παιχνιδιού εξουσίας που βλέπουμε στο εσωτερικό της χώρας μας.

Προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τις ίδιες κυρώσεις που χρησιμοποίησαν κατά των Οθωμανών στην Τουρκία. Είναι ακριβώς τα ίδια. 

Αυτό δεν έχει να κάνει με την πολιτική ή την εσωτερική πολιτική. Υπάρχει μια μεγάλη αναμέτρηση σε εξέλιξη. Αυτή είναι η αναμέτρηση αιώνων. Δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει. Δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω. Θα κερδίσουμε αυτή την αναμέτρηση. Εμείς πρέπει να νικήσουμε”

Διαπιστώσεις -Συμπεράσματα
Το συγκεκριμένο άρθρο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, αφού  εκφράζει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί το καθεστώς Ερντογάν να εκτρέψει την προσοχή του Τούρκου πολίτη από τα τεράστια καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει, “δίνοντας του” δύο  υποθετικούς εχθρούς που ευθύνονται για όλα.

Αυτοί είναι τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο εσωτερικό της Τουρκίας και οι ΗΠΑ-Ισραήλ και Δύση γενικότερα που ενεργούν από κοινού για την πτώση του Ερντογάν.

Επισημαίνουμε εδώ ότι τονίζεται ιδιαίτερα η παρουσία  στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη ότι υφίσταται, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για εισβολή στην Τουρκία, εάν ο Ερντογάν νικήσει εκ νέου στις εκλογές, ενώ τέλος γίνεται ειδική μνεία για εξοπλισμό των νησιών μας, τα οποία έχουν μετατραπεί σε “φρούρια” , όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει τη χώρα όπου το καθεστώς Ερντογάν θα επιχειρήσει να εξάγει την εσωτερική κρίση της χώρας του.

Κλείνω λέγοντας ότι αξίζει να προσέξει κανείς τον τρόπο γραφής στο κείμενο του άρθρου από τον Τούρκο δημοσιογράφο, το οποίο αποτελείται από μικρές προτάσεις συνθηματικού χαρακτήρα, προκειμένου να έχει απήχηση σε όλο το αναγνωστικό κοινό και ιδιαίτερα σε εκείνο του χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, προκειμένου να το “αφυπνήσει  στον νέο Εθνικό αγώνα επιβίωσης της Τουρκίας”, εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες της Μαύρης Προπαγάνδας.