Συνελήφθη τζιχαντιστής στην Αθήνα – Τον είχαν αφήσει ελεύθερο



Είχε συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών αλλά... τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους!

Το απόγευμα της Πέμπτης συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ένας 40χρονος τζιχαντιστής, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχε στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο 40χρονος αλλοδαπός είχε συλληφθεί ξανά και στις 7 Δεκεμβρίου για διακίνηση μεταναστών, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Απογευματινές ώρες σήμερα, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Σημειώνεται ότι, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7 η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων
και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».