Στέλνει τα Krasukha-4 κατά των Bayraktar ο Πούτιν – Τι είχε γίνει όταν το είχε ξανακάνειΗ Ρωσία αποφάσισε να εμπλακεί σοβαρά και να τελειώσει με τα τουρκικά drones.

Στέλνει τα Krasukha-4 κατά των Bayraktar το Κρεμλίνο – Η Ρωσία αποφάσισε να εμπλακεί σοβαρά.

Τα πιο ισχυρά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στον κόσμο φάνηκαν μόλις 30 χιλιόμετρα από το Ντονμπάς.

Τα ρωσικά επαναστατικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Krasukha-4 εντοπίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο Μ-4, μόλις 30 χιλιόμετρα από τα ουκρανικά σύνορα, γράφει το πρακτορείο Avia.pro.

Τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου μετακινήθηκαν από το Ροστόφ, ωστόσο ο τελικός προορισμός τους παραμένει άγνωστος.

Προφανώς, η Ρωσία αποφάσισε να εμπλακεί σοβαρά στην προστασία του Ντονμπάς από τις πτήσεις των τουρκικών Bayraktar.

Tα Krasukha-4 είναι ικανά να δημιουργήσουν μια τεράστια «νεκρή ζώνη» για οποιαδήποτε ηλεκτρονικά συστήματα.

Τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου Krasukha-4 έχουν αποδείξει επιτυχώς την… αξία τους κατά των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar TB2.

Οι Ρώσοι είχαν βγάλει τα Krasukha-4 και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου το ρωσικό όπλο ηλεκτρονικού πολέμου έριχνε τα τουρκικά drones το… ένα μετά το άλλο.

Συνολικά 10 drones έριξε το ρωσικό όπλο ηλεκτρονικού πολέμου στο Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ), τα οποία βρέθηκαν άθιχτα εξωτερικά αλλά με… ψημένα τα ηλεκτρονικά τους συστήματα.

Το Krasukha βρίσκει μίνι drone ή επιθετικά drone, σε απόσταση 250 χλμ και τα καταστρέφει. Χρησιμοποιείται επίσης από τις στρατιωτικές δυνάμεις της Αλγερίας, του Ιράν και της Λιβύης.

loading...