Νέο UAV παρουσίασε η GA-ASI με ικανότητα μεταφοράς έως και 16 AGM-114 Hellfire IIΗ αμερικανική GA-ASI (General Atomics Aeronautical Systems) παρουσίασε ένα νέο μη-επανδρωμένο εναέριο σύστημα (UAV) με ικανότητα μεταφοράς έως και 16 αντιαρματικά βλήματα AGM-114 Hellfire II. Το νέο UAV θα ονομάζεται Mojave (Έρημος Μοχάβι στη νοτιοανατολική Καλιφόρνια). 

Εξωτερικά ομοιάζει με τα άλλα UAV παραγωγής της GA-ASI, αλλά το Mojave βασίζεται στα ηλεκτρονικά συστήματα και τα συστήματα ελέγχου πτήσης των MQ-9 Reaper και MQ-1C Gray Eagle, αλλά έχει την ικανότητα STOL (Short-Takeoff and Landing) και αυξημένη ισχύ πυρός.

Ενσωματώνει επιμηκυμένες πτέρυγες και κινητήρα μέγιστης ισχύος 450 ίππων. Σύμφωνα με την GA-ASI, το Mojave μπορεί να απογειωθεί από και να προσγειωθεί σε μη-προετοιμασμένες επιφάνειες εδάφους, ενώ έχει και μεγάλη πτητική διάρκεια. 

Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν το Mojave ιδανικό για αποστολές συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης, αναγνώρισης και κρούσης. Επίσης, η ικανότητα STOL το καθιστά ικανό να επιχειρεί και από αεροπλανοφόρα. Το πρωτότυπο πέταξε για πρώτη φορά το καλοκαίρι. Συνολικά το Mojave μπορεί να μεταφέρει φορτίο βάτους 1.633 κιλών (αισθητήρες και οπλισμό).