Δολοφονία Άλκη: Στους 8 οι συλληφθέντες στη ΘεσσαλονίκηΚαταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη καθώς η αστυνομία ανακοίνωσε ακόμα δύο συλλήψεις μετά τη μεγάλη επιχείρηση που έλαβε χώρα την Κυριακή με τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων να ανέρχεται στους 8 και να αναζητούνται ακόμα δύο άτομα.  

Από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή προέκυψαν 10 εντάλματα σύλληψης εκ των οποίων έχουν εκτελεστεί τα 8 ενώ υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει συλληφθεί από τα μέσα της εβδομάδας και ο 23χρονος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις τελευταίες συλλήψεις
«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι (6) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

Αρχικά οι Αρχές ανακοίνωσαν 4 συλλήψεις και 10 εντάλματα από τα οποία έχουν εκτελεστεί τα 8 συνολικά και έτσι αναζητούνται ακόμα δύο άτομα.