Ουκρανία: Οι Ρώσοι εξαΰλωσαν το εργοστάσιο κατασκευής BAYRAKTAR-Τρόμος στην Τουρκία



Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων interfax, το οποίο επικαλείται  τουρκική εφημερίδα, χτυπήθηκε η βάση κατασκευής drone  Bayraktar στην Ουκρανία.

“Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή ότι χτυπήθηκε το εργοστάσιο Bayraktar στο Donbass", αναφέρουν με τρόμο οι Τούρκοι.
 
Ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Ιγκόρ Κοροτσένκο, είχε αναφέρει ότι “σε έναν πιθανό πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία-Ουκρανία, θα χτυπηθεί αλύπητα η βάση των τουρκικών μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων TB2 Bayraktar”.

Ο Κοροτσένκο αναφέρει ότι δεν είναι τυχαίο ότι η εντατικοποίηση των επαφών μεταξύ Ουκρανίας και Τουρκίας, αφορούσε την παραγωγή τουρκικών UAV, θέτοντας έτσι στο στόχαστρο της ρωσικής αεροπορίας και το εργοστάσιο παραγωγής τους στο ουκρανικό έδαφος.

Δεν έχουμε άλλη ενημέρωση ή εικόνες προς το παρόν, αλλά η πλήρη καταστροφή του τουρκο-ουκρανικού εργοστασίου παραγωγής τουρκικών drones, είναι μέσα στους “λογικούς” στόχους της Μόσχας, εφόσον ξεκίνησε πλήρους κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία.



ΠΗΓΗ