Ουκρανία: Γεωργιανός αρνείται να προμηθεύσει με καύσιμα ρωσικό πλοίο – «Άντε γ@@@τε»Γεωργιανοί ναυτικοί είπαν «όχι» σε ρωσικό πλοίο και επανέλαβαν τα λόγια των Ουκρανών στρατιωτών από το Φιδονήσι.

Το νησάκι Zmiinyi ή αλλιώς Φιδονήσι πρωταγωνίστησε τις πρώτες ημέρες του πολέμου στην Ουκρανία καθώς πάνω σε αυτό Ουκρανοί στρατιώτες, δεν δέχτηκαν να παραδοθούν στις ρωσικές δυνάμεις.

Όπως φαινόταν σε εκείνο το βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, ρωσικό πολεμικό πλοίο προσέγγισε το νησί. Οι ρωσικές δυνάμεις απείλησαν τους στρατιώτες πως αν δεν παραδοθούν, θα ανοίξουν πυρ εναντίον τους. Οι Ουκρανοί στρατιώτες απάντησαν «άντε γ@@@τε» και τότε τους «γάζωσαν». 

Την πράξη αυτή μιμήθηκαν τώρα κάποιοι Γεωργιανοί ναυτικοί. Συγκεκριμένα, σε βίντεο φαίνεται Γεωργιανός αναπληρωτής καπετάνιος να λέει σε ρωσικό πλοίο που ζητούσε ανεφοδιασμό:

 «Αρνούμαστε να προμηθεύσουμε το πλοίο σας. Ρωσικό πλοίο, άντε γ@@@ου!», λέει ο αναπληρωτής καπετάνιος, επαναλαμβάνοντας τα τελευταία λόγια των Ουκρανών στο Φιδονήσι. «Γ@@@νοι καταληψίες» λέει ο συνάδελφός του. «Τι θα συμβεί αν μας τελειώσουν τα καύσιμα;», λέει το ρωσικό πλοίο. «Χρησιμοποιήστε τα κουπιά σας», αποκρίνεται ξανά ο Γεωργιανός.


in.gr