Ουκρανικό επιθετικό αεροσκάφος Su-25 καταρρίφθηκε στην περιοχή Χερσώνα



Ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε στην περιοχή Χερσώνα.

Ένα ουκρανικό επιθετικό αεροσκάφος που είχε σκοπό να επιτεθεί στις ρωσικές δυνάμεις που συμμετείχαν σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στο Donbass καταστράφηκε στην περιοχή Kherson. Είναι γνωστό ότι δύο μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο αφος σκοτώθηκαν.
 
Στην παρουσιαζόμενη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε θραύσματα ενός κατεδαφισμένου ουκρανικού επιθετικού αεροσκάφους Su-25, ενώ μπορείτε να δείτε ότι το μαχητικό αεροσκάφος ήταν ακόμη σε θέση να καταστρέψει οχήματα γέφυρας πλωτού, τα οποία πιθανότατα κινούνταν προς μια από τις ουκρανικές πόλεις, στην τρόπο με τον οποίο η APU είχε προηγουμένως καταστρέψει γέφυρες.

Μεταξύ άλλων, υπάρχουν πληροφορίες ότι μιλάμε για δύο επιθετικά αεροσκάφη Su-25, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν αυτό το γεγονός. Εξάλλου, παραμένει άγνωστο ποιος ακριβώς επιτέθηκε στο ουκρανικό αεροπλάνο, αφού δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες από τον ρωσικό στρατό.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο από πού ακριβώς προήλθε το ουκρανικό επιθετικό αεροσκάφος, καθώς ήταν προηγουμένως γνωστό ότι η συντριπτική πλειονότητα των εγκαταστάσεων της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας τέθηκε εκτός δράσης από ισχυρές αεροπορικές και πυραυλικές επιδρομές, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.