Ένοπλες δυνάμεις: Τα ελληνικά Rafale γίνονται ο φόβος των Τούρκων και αλλάζουν για πάντα το ΑιγαίοΠώς τα μαχητικά Rafale θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο και θα αποτελέσουν τον μόνιμο φόβο της Τουρκίας.

Ένοπλες δυνάμεις: Τα καθήκοντά του ανέλαβε σήμερα ο νέος αρχηγός τακτικής αεροπορίας Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι μπαίνει πλέον τέλος στην ασυδοσία της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Κι αυτό τόσο λόγω των ισχυρών συμμαχιών που έχει συνάψει η Ελλάδα με χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Γαλλία, αλλά και λόγω της ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων με τις φρεγάτες Belharra και τα μαχητικά αεροσκάφη Rafale.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπουρόλιας εξήγησε κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής την υπεροχή της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας, εκτός από τη θάλασσα και στους ουρανούς.

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι προπαγανδίζουν εργαλειοποιώντας το θέμα των λαθρομεταναστών που έχασαν τη ζωή τους ενώ προσπαθούσαν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα,  ρίχνοντας την ευθύνης στη χώρα μας.  Βεβαίως ο υπουργός Μετανάστευσης, διέψευσε τους τουρκικούς ισχυρισμούς ξεκαθαρίζοντας ότι έχασαν τη ζωή τους σε τουρκικό έδαφος καθώς ποτέ δεν πέρασαν στην ελληνική πλευρά.

Μάλιστα οι Τούρκοι είχαν το θράσος να διαδηλώσουν κατά της Ελλάδας για το θέμα αυτό καθώς ομάδα 10 ατόμων βρέθηκαν έξω από το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Μία ακόμη κίνηση προπαγάνδας κατ΄εντολή,ν προφανώς, του Ερντογάν, που προσπαθεί να περάσει την εικόνα της… καλής Τουρκία στο μεταναστευτικό και της κακής Ελλάδας που τους κακομεταχειρίζεται.