Τουρκική τηλεόραση: ”Να κάνουμε εισβολή στην Αλεξανδρούπολη, η Ρωσία μας έδειξε τον τρόπο”!Απίστευτες δηλώσεις είχαμε από Τούρκο δικηγόρο, ο οποίος συμμετείχε σε εκπομπή με τον πρόεδρο του κόμματος Vatan, Doğu Perinçek.

Στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, ενώ έκανε ένα απίστευτο σχόλιο για την Αλεξανδρούπολη: ‘‘Οι ΗΠΑ αποθηκεύουν όπλα εναντίον της Τουρκίας στην Αλεξανδρούπολη. Ό,τι έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία, θα έκανα και στην Αλεξανδρούπολη“!

Με λίγα λόγια θέλει η Τουρκία να πραγματοποιήσει εισβολή στην Αλεξανδρούπολη. Μπορεί να πρόκειται για δικηγόρο, όμως συμμετέχει σε πολλές τουρκικές εκπομπές. Το ζήτημα επίσης είναι, ότι τα τουρκικά κανάλια του δίνουν λόγο, ενώ κανείς από τους παρουσιαστές δεν τον διέκοψε!

Επίσης ανέφερε τα εξής:

”Οκτώ χώρες από το Αιγαίο καιτη Μεσόγειο κάνουν ασκήσεις εναντίον μας. Τώρα ας δούμε τον αγώνα των Ρώσων.Αυτός είναι ένας νόμιμος πόλεμος. Ως Τούρκος θα έκανα στην Αλεξανδρούπολη ό,τι έκανε η Ρωσία στην Ουκρανία σήμερα. Κάνεις συμφωνία αφοπλισμού, αλλά οπλίζεις τα νησιά και την ενδοχώρα”, ανέφερε ο Faik Işık.