Σημαντική απώλεια των Ρώσων! "Έπεσε" ο διοικητής συντάγματος τεθωρακισμένων Α. Ζαχάρωφ



Ένας ακόμα υψηλόβαθμος Ρώσος στρατιωτικός χάθηκε στο πεδίο του ουκρανικού μετώπου

Ο ουκρανικός στρατός νίκησε ένα σύνταγμα τανκς των ρωσικών στρατευμάτων και εξολόθρευσε τον διοικητή, συνταγματάρχη Α. Ζαχάρωφ στην περιοχή Μπροβάρσκι, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου Αμυντικών Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.

"Κατά τη διεξαγωγή των εχθροπραξιών στην περιοχή Μπροβάρσκι της περιοχής του Κιέβου, η τακτική ομάδα τάγματος του 6ου συντάγματος (Chebarkul) της 90ης μεραρχίας τεθωρακισμένων της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας υπέστη σημαντικές απώλειες σε προσωπικό και εξοπλισμό. Ειδικότερα, ο διοικητής του συντάγματος, συνταγματάρχης Α. Ζαχάρωφ, εκκαθαρίστηκε", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

Σημειώνεται ότι ως αποτέλεσμα σημαντικών απωλειών του BTGr του 6ου συντάγματος τεθωρακισμένων, μαζί με την τακτική ομάδα τάγματος του 239ου συντάγματος τεθωρακισμένων της 90ης μεραρχίας τεθωρακισμένων, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και να περάσουν σε άμυνα.

Με τη σειρά της, η υπηρεσία Τύπου του Εθνικού Σώματος ανέφερε ότι το "Αζόφ" και η 72η ταξιαρχία νίκησαν το σύνταγμα αρμάτων μάχης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με αποτέλεσμα να εκκαθαριστεί ο διοικητής του συντάγματος κατοχής.
 
Ο Ζαχάρωφ έλαβε το μετάλειο του Τάγματος Θάρρους από τον Πούτιν το 2016.