ΕΚΤΑΚΤΟ-Άνοιξαν πυρ τα ρωσικά πλοία κατά της Οδησσού (Βίντεο)



H Ρωσία θα πολιορκήσει την Οδησσό με σκοπό την κατάληψή της και σε συνδυασμό με αυτήν της Μαριούπολης να πετύχει τον πλήρη έλεγχο των παραθαλάσσιων περιοχών της Ουκρανίας, αποκόπτοντας την παντελώς από τον Εύξεινο πόντο.

Νωρίτερα Ρωσικά πολεμικά αποβατικά πλοία εντοπίστηκαν ανοικτά της Οδησσού.

Τώρα τα πράγματα χειροτερεύουν αφού σύμφωνα με ντόπιους τα ρωσικά πλοία άνοιξαν πυρ 

Παράλληλα ρωσικές μονάδες αλεξιπτωτιστών ετοιμάζονται για να πέσουν στα περίχωρα της πόλης της Οδησσού, για να περικυκλώσουν την πόλη απο ξηράς, κόβοντας όλες τις χερσαίες προσβάσεις ανεφοδιασμού.

Ο Ρώσος ειδικός Igor Moiseev, ανέφερε ότι  η επίθεση στην Οδησσό ετοιμάζεται.  Οι δυνάμεις του ρωσικού Μηχανικού και οι ναρκαλιευτές των ρωσικών στρατευμάτων θα εκκαθερίσσουν σημαντικό μέρος της ακτής τη νύχτα και όλα είναι έτοιμα για την επίθεση.

Πρόκειται για μια ρωσικού τύπου επίθεση που θα έχει στόχο να περικυκλωθεί η πόλη, ώστε να αναγκαστούν οι υπεραπσιστές της να παραδοθούν, σε μια προσπάθεια της Μόσχας να αποφύγει τις απώλειες αμάχων, οι οποίες πολλαπλασιάζονται με θύματα μάλιστα μικρά παιδιά.

Όπως γράφαμε σε νωρίτερο άρθρο εκτίμησή μας είναι ότι ο Πούτιν δεν θα σταματήσει τις επιχειρήσεις για να διαπραγματευθεί ουσιαστικά, παρά μόνο όταν καταλάβει την Οδησσό, τη Μαριούπολη και το Κίεβο


ΠΗΓΗ