Το σχέδιο κλειδώματος του Αιγαίου με τις Gowind και τις Belharra έχει ήδη ξεκινήσειΌλο και καλύτερο γίνεται το σενάριο για την Ελλάδα, η οποία προσανατολίζεται, με τα έως τώρα δεδομένα στις Gowind ως τις νέες κορβέτες του Π.Ν..

Ελληνοτουρκικά: Το σχέδιο κλειδώματος του Αιγαίου με τις Gowind και τις Belharra – Oi Mica N Generation μέσου βεληνεκούς κατά επιθέσεων κορεσμού.

Oι VL MICA NG δείχνουν Gowind ενώ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη λύση αντί των ESSM.

Όλο και καλύτερο γίνεται το σενάριο για την Ελλάδα, η οποία προσανατολίζεται, με τα έως τώρα δεδομένα στις Gowind ως τις νέες κορβέτες του Π.Ν..

Στα υπέρ είναι πως οι Έλληνες γνωρίζουν τους συγκεκριμένους πυραύλους (σ.σ. τεχνοτροπία) από τα Μirage.

Να σημειωθεί πως όλα τα άλλα βλήματα της κατηγορίας τους μπαίνουν σε τετράδες ανά κελί, ενώ VL MICA NG δεν μπαίνουν ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι αντί για 32 θα έχουμε, αν τους βάλουμε, οκτώ ανά πλοίο.

Οι Γάλλοι πάντως προσπαθούν να το λύσουν και αυτό το πρόβλημα.

Αν οι Γάλλοι καταφέρουν να βάλουν τέσσερις Mica σε ένα κελί, τότε η Αθήνα κλειδώνει το Αιγαίο, σε συνεργασία με τους Aster 30 των Belharra.

Mε RIM-116 RAM, MICA (σ.σ. γίνονται προσπάθειες να χωρέσουν και τα δύο) και Aster 30 ο ελληνικός Στόλος μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδος επίθεσης ή συνδυασμό επιθέσεων.

Oι VL MICA διαθέτουν αυτόνομη καθοδήγηση, εξαιρετικά σύντομο χρόνο αντίδρασης και μπορούν να πλήξουν αεροσκάφη, πυραύλους, έξυπνες βόμβες και ελικόπτερα.

Νεότερη Παλαιότερη