”Ηλεκτροσόκ” στη Τουρκία-Κοινή περιπολία Αμερικανών και Κούρδων-Άγκυρα: ”Οι ΗΠΑ στηρίζουν το ΡΚΚ”!Σε σοκ βρίσκονται οι Τούρκοι, καθώς είχαμε κοινή περιπολία ΗΠΑ και Κούρδων στα τουρκικά σύνορα.

Τι αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ:

”Ενώ η πιθανή επιχείρηση της Τουρκίας εναντίον ”τρομοκρατικών” στοιχείων στη Συρία βρισκόταν στην ημερήσια διάταξη, οι Αμερικανοί στρατιώτες έκαναν κοινή περιπολία με ”τρομοκράτες” του YPG/PKK.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται αφού ο πρόεδρος Ερντογάν έδωσε το σύνθημα για επιχείρηση εναντίον ”τρομοκρατικών” στοιχείων στη Συρία.

Οι ”τρομοκράτες” του PKK/YPG, που πήραν το Τελ Ριφάτ από πολίτες και κατέλαβαν την περιοχή, μεταφέρουν την υλικοτεχνική υποστήριξη που λαμβάνουν από την αεροπορική βάση Minnak, την οποία χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ, στη Manbij και την Ayn Isa σε άλλες περιοχές.

Ενώ γίνονταν οι προετοιμασίες για την 5η επιχείρηση, μια πολύ σημαντική φωτογραφία προέκυψε από το Kamışlı, απέναντι από το Mardin Nüsaybin.

Στο Καμισλί, Αμερικανοί στρατιώτες εθεάθησαν να περιπολούν με ”τρομοκράτες” του PKK/YPG. Φαίνεται ότι περιπολούν μαζί στα χωριά Kamışlı.