Τούρκος αναλυτής σε Μητσοτάκη: Ούτε 15.000 στρατιώτες... δεν μπορείς να αναμετρηθείς με την Τουρκία! Χόρευε συρτάκι



Στην αδυναμία της Ελλάδας να συγκεντρώσει μερικές χιλιάδες στρατιώτες για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, που αναγκαστικά θα κληθεί να καλύψει η Τουρκία, αναφέρεται ο απόστρατος τούρκος αναλυτής Μεσούτ Χακί Τζασίν

Στην αδυναμία της Ελλάδας να συγκεντρώσει μερικές χιλιάδες στρατιώτες για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, που αναγκαστικά θα κληθεί να καλύψει η Τουρκία, αναφέρεται ο απόστρατος τούρκος αναλυτής Μεσούτ Χακί Τζασίν. 

Σε εκπομπή του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού CNNTURK, σύμφωνα με τα tourkikanea, ακούγεται ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στον κ. Τζασίν και την παρουσιάστρια Χαντέ Φιράτ:

Τζασίν: Εξετάζοντας το ΝΑΤΟ και το στρατηγικό σχέδιό του για το 2030, διακρίνεται πως η Ρωσία και η Κίνα είναι οι βασικοί στόχοι και απειλές. Η Ελλάδα λοιπόν δεν μπορεί να βρει 15.000 στρατιώτες, ενώ η συμμαχία έχει ως στόχο μία δύναμη ενίσχυσης 300 χιλιάδων αντρών. Τι θα κάνουν οι Ελληνες, θα πάρουν τους ψαράδες από εδώ και θα τους στείλουν εκεί; Ο τουρκικός στρατός θα πάει.

Χαντέ Φιράτ: Που μπορούν να βρουν άραγε τους περισσότερους από τους 300.000 στρατιώτες; Για να το ρωτήσω καλύτερα, ποιος είναι ο πολυπληθέστερος και πιο ισχυρός στρατός του ΝΑΤΟ;

Τζασίν: Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ρωτήσουμε στα αδέρφια μας τους Ελληνες, στον Γιώργο και στον Μητσοτάκη

Χαντέ Φιράτ: Αλήθεια; Χαχαχα…
 
Τζασίν: Εγώ από εδώ το λέω στον Μητσοτάκη. Εσύ δεν μπορείς να αναμετρηθείς με την Τουρκία, κάτσε εκεί και χόρευε συρτάκι.