Λαχτάρησαν οι κάτοικοι του Έβρου-Γέμισαν νταλίκες με άρματα μάχης οι δρόμοι



Έβρος: Ανησύχησαν, όπως είναι λογικό, οι κάτοικοι της περιοχής όταν αντίκρισαν τις νταλίκες με τα άρματα.

Ανησύχησαν πολίτες στον Εβρο, με όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, από τις νταλίκες με τα άρματα μάχης που κυκλοφορούσαν στο οδικό δίκτυο του Νομού.
Γέμισε χθες το μεσημέρι ο κάθετος άξονας Αρδανίου-Ορμενίου, στον Εβρο, με νταλίκες που μετέφεραν τεθωρακισμένα άρματα και άλλα στρατιωτικά οχήματα από την Αλεξανδρούπολη προς τα σύνορα.

Οποιος κινούνταν στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-ελληνοβουλγαρικών συνόρων, συναντούσε ανά τακτά διαστήματα μεγάλες νταλίκες φορτωμένες με τεθωρακισμένα οχήματα, ερπυστριοφόρα ή ειδικά αυτοκινούμενα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Evros-news.gr, στη διαδρομή από το Διδυμότειχο προς το Σουφλί.

Αρκετοί πολίτες απόρησαν και προσπαθούσαν να εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, είτε ανησύχησαν με όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τις προκλήσεις της Τουρκίας και τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ.

Τα συγκεκριμένα στρατιωτικά οχήματα πάντως ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της Ιταλίας που ανήκουν στο ΝΑΤΟ, ξεφορτώθηκαν πριν τρείς ημέρες στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από ιταλικό οχηματαγωγό και μεταφέρονται με ειδικές νταλίκες σε χώρες της Βαλκανικής και της Βαλτικής, όπου υπάρχουν ιταλικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Δείτε το video: