Στρατηγός Ζιαζιάς: «Με αυτόν πάμε στον πόλεμο εάν χρειαστεί»!!!Του Στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά, επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ*

Σε μια εποχή που η ανιστόρητη  τουρκική επιθετικότητα εξελίσσεται με δυναμικό και ανεξέλεγκτο τρόπο, η στήριξη της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων από τη πολιτική ηγεσία και απ’ όλους μας, αποτελεί εθνική ανάγκη και πατριωτικό καθήκον.

Δυστυχώς όμως την τελευταία περίοδο βλέπουμε δημοσιεύματα  εναντίον της Στρατιωτικής Ηγεσίας της Χώρας , με αποκορύφωμα μια χυδαία, απρόκλητη, άκαιρη χρονικά, αήθης ηθικά και ανώνυμη επίθεση εναντίον του Αρχηγού Στόλου, η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά του Πολεμικού Ναυτικού και γενικά των Ενόπλων Δυνάμεων. Ένα δημοσίευμα που ουσιαστικά δεν «χτυπά» τον ίδιο τον Ναύαρχο  Παναγιώτη Λυμπέρη , αλλά τον ΘΕΣΜΟ του Αρχηγού του Ελληνικού Στόλου, κάτι που είναι εκτός από ηθικά απαράδεκτο και εθνικά επιζήμιο.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ  ΕΝΟΧΛΗΣΕ  «ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ.

ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ .

ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ …….

ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΝΕΝΟΣ……

ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ  ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ «Με αυτόν πάμε στον πόλεμο εάν χρειαστεί»!!!!!!!!!

ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 21/2 ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΔ, ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2020.

Δεν έχει νόημα να επεκταθεί κανείς περισσότερο. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αποκαλύπτει προβληματικό πολιτικό έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων, που προφανώς αφορά την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ,ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!!!!!! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .

ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ  ΑΡΧΗΓΟΣ κατά την διάρκεια της ΘΗΤΕΙΑΣ του πρέπει να εργάζεται για το καλό του Στρατεύματος και όχι για το προσωπικό του ΣΥΜΦΕΡΟΝ και την ατομική του προβολή. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ καλείται να αφήσει ΠΡΩΤΥΠΑ συμπεριφοράς προς τους νεότερους συναδέλφους , οι οποίοι τον θέλουν πάντα έτοιμο να αναλάβει προσωπική ΘΥΣΙΑ έναντι του ΓΕΝΙΚΟΥ καλού και την προστασία του προσωπικού του …….

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ενώνει και δεν διχάζει τον λαό. Δεν μπορεί να εντάσσεται σε κομματικούς  σχηματισμούς.